Naravno mazilo iz morskih alg, 100g

Kahne

Naravno mazilo iz morskih alg, 100g 224846

Učinki in pomen izdelka:

Izdelek je na trgu 20 let in je del patentirane nege. Zaradi učinkovitosti ima vedno več uporabnikov. Lahko se kombinira z vsemi kozmetičnimi izdelki, idealna nega za cel obraz, okrog oči, po vekah, za uravnavanje težav s podočnjaki.

Morske alge vlažijo, gladijo, napnejo kožo, stisnejo razširjene pore; primerne so za vse tipe kož in vsa starostna obdobja; uporabljajo se kot podlaga za kremo.

Morske alge so po kemizmu podobne snovem v celicah, zato se s kožo ujemajo in se vanjo dobro penetrirajo. Zaradi te sposobnosti jim lahko dodajamo antioksidante (stabilni vitamin C, vitamin E), ki zavirajo proces staranja kože in uravnavajo stanje problematičnim kožam. Zaradi velike vsebnosti vode kožo dobro vlažijo. Ker v medceličnih prostorih nabreknejo, kožo napnejo in zmanjšujejo pore ter masten videz kože. Zelo priporočljiv izdelek za uporabo pri problematičnih kožah.

Uporaba:
Gel nanesemo na očiščen obraz, okrog oči, lahko tudi čez veke, po vratu in dekolteju, nato nanesemo kremo. Vedno ga nanesemo pred kremo, zjutraj in zvečer, saj si na ta način zagotovimo boljše vpijanje aktivnih sestavin iz kreme.

Priporočljive kombinacije s tem izdelkom:
Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, v morske alge lahko (kar na dlani) pomešamo Stabilni vitamin C, Vitaminsko olje-vitamin E, Oligoelemente z vitamini B, Karitejevo maslo v raztopini in druge raztopine ali olja, saj s tem pomagamo, da se bolje penetrirajo v kožo.


 

- brez dodanih barvil in dišav
- vsebuje visoko koncentracijo morskih elementov
- zaradi vezave vode preprečuje izgubo vlažnosti
- boljša penetracija aktivnih učinkovin iz krem
- za vsa starostna obdobja, vse tipe kož, tudi problematične

Sestavine:

Aqua, Glycerin, Agar, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin.
 


10,61 €Na zalogi
Količina
Kahne
Naravno mazilo iz morskih alg, 100g
Učinki in pomen izdelka: Izdelek je na trgu 20 let in je del patentirane nege. Zaradi učinkovitosti ima vedno več uporabnikov. Lahko se kombinira z vsemi kozmetičnimi izdelki, idealna nega za cel obraz, okrog oči, po vekah, za uravnavanje težav s podočnjaki. Morske alge vlažijo, gladijo, napnejo kožo, stisnejo razširjene pore; primerne so za vse tipe kož in vsa starostna obdobja; uporabljajo se kot podlaga za kremo. Morske alge so po kemizmu podobne snovem v celicah, zato se s kožo ujemajo in se vanjo dobro penetrirajo. Zaradi te sposobnosti jim lahko dodajamo antioksidante (stabilni vitamin C, vitamin E), ki zavirajo proces staranja kože in uravnavajo stanje problematičnim kožam. Zaradi velike vsebnosti vode kožo dobro vlažijo. Ker v medceličnih prostorih nabreknejo, kožo napnejo in zmanjšujejo pore ter masten videz kože. Zelo priporočljiv izdelek za uporabo pri problematičnih kožah. Uporaba:Gel nanesemo na očiščen obraz, okrog oči, lahko tudi čez veke, po vratu in dekolteju, nato nanesemo kremo. Vedno ga nanesemo pred kremo, zjutraj in zvečer, saj si na ta način zagotovimo boljše vpijanje aktivnih sestavin iz kreme. Priporočljive kombinacije s tem izdelkom:Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, v morske alge lahko (kar na dlani) pomešamo Stabilni vitamin C, Vitaminsko olje-vitamin E, Oligoelemente z vitamini B, Karitejevo maslo v raztopini in druge raztopine ali olja, saj s tem pomagamo, da se bolje penetrirajo v kožo.   - brez dodanih barvil in dišav- vsebuje visoko koncentracijo morskih elementov- zaradi vezave vode preprečuje izgubo vlažnosti- boljša penetracija aktivnih učinkovin iz krem- za vsa starostna obdobja, vse tipe kož, tudi problematične Sestavine: Aqua, Glycerin, Agar, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Ethylhexylglycerin. 
Naravno mazilo iz morskih alg, 100g
10.61
EUR
InStock