Mist osa water mist, 60ml

Bioeffect

Mist OSA WATER MIST, 60ml 1078673

Mist BIOEFFECT OSA WATER MIST, 60ml
Mist, ki osveži, hidrira in poskrbi za ravnovesje v koži.

OSA mist je izdelan je iz čiste, mehke, geološko filtrirane islandske vode. Vsebuje ortosilicijevo kislino (OSA), novi biološko razpoložljiv in prečičen silicijev dioksid (poznan pod imenom silika) geotermalnega izvora. Znano je, da OSA stimulira proizvodnjo kolagena, kar se odraža v mehkejši, a čvrstejši koži.
 
Vsebuje tudi optimizirano hialuronsko kislino z manjšimi mulekulami, kar zagotavlja globjo absorbcijo in s tem hidracijo kože preko celega dne.
 
Mist je primeren za vse vrste kože ne glede na starost.
 
- Osveži, hidrira in poskrbi za ravnovesje v koži.
- Učvsti.
- Mat efekt.
- Uporabite kolikor pogosto želite.
- Ne vsebuje dišav in alkohola.
- Ne vsebuje parabenov.
 
 
Uporaba:

Zaprite oči, 2-3 krat pritisnite na pršilo in se popršite po obrazu in vratu. Pustite, da se vpije. Po potrebi obrišite ostanke vode s čisto brisačko. Uporabite kolikor pogosto želite, da se osvežite ter hidrirate in matirate kožo. Priporočamo, da mist popršite na obraz potem, ko ste ga očistili z Bioeffect micelarno vodo. S tem boste optimizirali režim čiščenja kože in maksimizirali učinek delovanja Bioeffect EGF serumov, saj naš EGF protein najbolje uspeva v vodnem okolju.
 
 
Sestavine:

AQUA (VODA), SILICA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE.
 
 


40,00 €Na zalogi
Količina
Bioeffect
Mist OSA WATER MIST, 60ml
Mist BIOEFFECT OSA WATER MIST, 60mlMist, ki osveži, hidrira in poskrbi za ravnovesje v koži. OSA mist je izdelan je iz čiste, mehke, geološko filtrirane islandske vode. Vsebuje ortosilicijevo kislino (OSA), novi biološko razpoložljiv in prečičen silicijev dioksid (poznan pod imenom silika) geotermalnega izvora. Znano je, da OSA stimulira proizvodnjo kolagena, kar se odraža v mehkejši, a čvrstejši koži. Vsebuje tudi optimizirano hialuronsko kislino z manjšimi mulekulami, kar zagotavlja globjo absorbcijo in s tem hidracijo kože preko celega dne. Mist je primeren za vse vrste kože ne glede na starost. - Osveži, hidrira in poskrbi za ravnovesje v koži.- Učvsti.- Mat efekt.- Uporabite kolikor pogosto želite.- Ne vsebuje dišav in alkohola.- Ne vsebuje parabenov.  Uporaba: Zaprite oči, 2-3 krat pritisnite na pršilo in se popršite po obrazu in vratu. Pustite, da se vpije. Po potrebi obrišite ostanke vode s čisto brisačko. Uporabite kolikor pogosto želite, da se osvežite ter hidrirate in matirate kožo. Priporočamo, da mist popršite na obraz potem, ko ste ga očistili z Bioeffect micelarno vodo. S tem boste optimizirali režim čiščenja kože in maksimizirali učinek delovanja Bioeffect EGF serumov, saj naš EGF protein najbolje uspeva v vodnem okolju.  Sestavine: AQUA (VODA), SILICA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE.  
Mist OSA WATER MIST, 60ml
40
EUR
InStock