Milo frescaessenza, 2x100g

L'Erbolario

Milo Frescaessenza, 2x100g 925344

Idealno milo za pogosto umivanje, primerno tudi za najbolj občutljivo kožo. Temeljito očisti, poleg tega pa je obogateno z olji, proteini in izjemno čistimi izvlečki povsem rastlinskega izvora, ki kožo navlažijo in nahranijo ter naredijo čvrsto. Za razvajanje kože s harmoničnim vonjem, ki v sebi skriva živahno in poživljajoče srce.
 
Značilnosti:
 
Novo dišeče milo vsebuje derivate različnih olj, kot so kokosovo, repično in sončnično, zmes pa je poleg tega obogatena z olji mastike, žafranike in pistacije, ki ob vsakem umivanju koži podarjajo mehkost in jo nahranijo. Proteini kvinoje kožo ščitijo, medtem ko jo izvlečki limete, limone in skorij krepijo in vlažijo. Prijetno milo, ki preprečuje izsušitev, ki jo povzroča voda, in bo s svojo zapeljivo dišečo harmonijo očaralo vsakega izmed vas.
 
Izdelek ne vsebuje SLES, palmovih derivatov, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola (PEG) in gensko spremenjenih organizmov (GSO).
 
Neto: 100 g
 
 
 
Varnost:
 
Dišeče milo je izdelano v optimalnih higienskih pogojih.
 
Njegove skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom.
 
Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo.
 
*(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom)
 
Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša. Vrednotenje raziskav so opravili na Oddelku za interno medicino in zdravstveno terapijo Univerze v Pavii.

Sestavine:
 
Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Citrus aurantifolia (Lime) Leaf Extract, Citrus limon (Lemon) Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Quinoa, Mimosa tenuiflora Bark Extract, Larix europaea Wood Extract, Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Pistacia lentiscus (Mastic) Seed oil, Pistacia vera Seed Oil, Xanthan Gum, CI 77891 (Titanium Dioxide), Citric Acid, Sodium Chloride, Limonene, Linalool.


9,50 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Milo Frescaessenza, 2x100g
Idealno milo za pogosto umivanje, primerno tudi za najbolj občutljivo kožo. Temeljito očisti, poleg tega pa je obogateno z olji, proteini in izjemno čistimi izvlečki povsem rastlinskega izvora, ki kožo navlažijo in nahranijo ter naredijo čvrsto. Za razvajanje kože s harmoničnim vonjem, ki v sebi skriva živahno in poživljajoče srce. Značilnosti: Novo dišeče milo vsebuje derivate različnih olj, kot so kokosovo, repično in sončnično, zmes pa je poleg tega obogatena z olji mastike, žafranike in pistacije, ki ob vsakem umivanju koži podarjajo mehkost in jo nahranijo. Proteini kvinoje kožo ščitijo, medtem ko jo izvlečki limete, limone in skorij krepijo in vlažijo. Prijetno milo, ki preprečuje izsušitev, ki jo povzroča voda, in bo s svojo zapeljivo dišečo harmonijo očaralo vsakega izmed vas. Izdelek ne vsebuje SLES, palmovih derivatov, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola (PEG) in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Neto: 100 g   Varnost: Dišeče milo je izdelano v optimalnih higienskih pogojih. Njegove skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom. Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo. *(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom) Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša. Vrednotenje raziskav so opravili na Oddelku za interno medicino in zdravstveno terapijo Univerze v Pavii. Sestavine: Sodium Cocoate, Sodium Rapeseedate, Sodium Sunflowerseedate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Citrus aurantifolia (Lime) Leaf Extract, Citrus limon (Lemon) Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Quinoa, Mimosa tenuiflora Bark Extract, Larix europaea Wood Extract, Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Pistacia lentiscus (Mastic) Seed oil, Pistacia vera Seed Oil, Xanthan Gum, CI 77891 (Titanium Dioxide), Citric Acid, Sodium Chloride, Limonene, Linalool.
Milo Frescaessenza, 2x100g
9.5
EUR
Na zalogi