Micelarna čistilna voda micelar cleansing water, 200ml

Bioeffect

Micelarna čistilna voda MICELAR CLEANSING WATER, 200ml 1078674

Micelarna čistilna voda BIOEFFECT MICELAR CLEANSING WATER, 200ml
Micelarna čistilna voda z mehko, geološko filtrirano islandsko vodo, ki učinkovito odstrani make-up in nečistoče.

Edinstvenost micelarne čistilne vode Bioeffect
 
Formulo micelarne čistilne vode sestavlja mehka, geološko filtrirana islandska voda, za katero je značilna majhna koncentracija trdih mineralov, kot sta kalcij in magnezij. Vsebuje čistilne micelle, ki odstranjujejo olja in nečistoče in štiri hidratantna sredstva. Kožo očisti, navlaži, osveži in jo pripravi za vaš EGF režim negovanja kože.
 
Bioeffect micelarna voda je primerna za vse tipe kože in vse starostne skupine.
 
- Formulirana z islandsko vodo, ki vsebuje majhno koncentracijo trdih mineralov, ki lahko dražijo kožo.
- Hitro in z lahkoto odstrani ličila, nečistoče in olja.
- Ne izsuši kože.
- Ne vsebuje olj.
- Nežno tonira in vlaži.
- Idealna za vsakodnevno uporabo.
- Brez parfumov in alkohola.
- Ne vsebuje parabenov.
- Primerna za situacije, kjer je čiščenje kože oteženo ali neprimerno - na potovanjih, ob bivanju in aktivnostih na odprtem.
 
Uporaba:

Izdatno navlažite blazinico vate z Bioeffect micelarno čistilno vodo in nežno očistite obraz, vrat in oči. Ponavljajte dokler ni vata čista.
Za optimalno čiščenje in za maksimiranje učinka naših serumov, po uporabi Bioeffect čistilne micelarne vode, priporočamo uporabo Bioeffect OSA Water Mist. EGF proteini namreč najbolje uspevajo v vodnem okolju.
 
Sestavine:

VODA (AQUA), ISOPENTYLDIOL (VLAŽILNI AGENT), PEG-7GLYCERYL COCOATE, PROPYLENE GLYCOL (VLAŽILNI AGENT), SORBITOL (VLAŽILNI AGENT), COCO BETAINE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID (CITRONSKA KISLINA, TETRASODIUM EDTA.
 
 


66,00 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
SVR Clairial krema spf 50+, 50ml 27,07 €
27,07 €
 
SVR Clairial serum, 30ml 27,07 €
27,07 €
 
SVR Clairial cible, 4g 32,35 €
32,35 €
 
SVR Clairial 10 krema, 40ml 42,72 €
42,72 €
 
SVR Clairial cc spf50 beige, 40ml 21,99 €
21,99 €
SVR Hydraliane bogata krema, 40ml 12,90 €
12,90 €
SVR Sebiaclear hydra krema, 40ml 15,00 €
15,00 €
SVR Physiopure tonik, 200ml 12,90 €
12,90 €
SVR Sebialclear aktivna krema, 40ml 14,17 €
14,17 €
Bioeffect
Micelarna čistilna voda MICELAR CLEANSING WATER, 200ml
Micelarna čistilna voda BIOEFFECT MICELAR CLEANSING WATER, 200mlMicelarna čistilna voda z mehko, geološko filtrirano islandsko vodo, ki učinkovito odstrani make-up in nečistoče. Edinstvenost micelarne čistilne vode Bioeffect Formulo micelarne čistilne vode sestavlja mehka, geološko filtrirana islandska voda, za katero je značilna majhna koncentracija trdih mineralov, kot sta kalcij in magnezij. Vsebuje čistilne micelle, ki odstranjujejo olja in nečistoče in štiri hidratantna sredstva. Kožo očisti, navlaži, osveži in jo pripravi za vaš EGF režim negovanja kože. Bioeffect micelarna voda je primerna za vse tipe kože in vse starostne skupine. - Formulirana z islandsko vodo, ki vsebuje majhno koncentracijo trdih mineralov, ki lahko dražijo kožo.- Hitro in z lahkoto odstrani ličila, nečistoče in olja.- Ne izsuši kože.- Ne vsebuje olj.- Nežno tonira in vlaži.- Idealna za vsakodnevno uporabo.- Brez parfumov in alkohola.- Ne vsebuje parabenov.- Primerna za situacije, kjer je čiščenje kože oteženo ali neprimerno - na potovanjih, ob bivanju in aktivnostih na odprtem. Uporaba: Izdatno navlažite blazinico vate z Bioeffect micelarno čistilno vodo in nežno očistite obraz, vrat in oči. Ponavljajte dokler ni vata čista.Za optimalno čiščenje in za maksimiranje učinka naših serumov, po uporabi Bioeffect čistilne micelarne vode, priporočamo uporabo Bioeffect OSA Water Mist. EGF proteini namreč najbolje uspevajo v vodnem okolju. Sestavine: VODA (AQUA), ISOPENTYLDIOL (VLAŽILNI AGENT), PEG-7GLYCERYL COCOATE, PROPYLENE GLYCOL (VLAŽILNI AGENT), SORBITOL (VLAŽILNI AGENT), COCO BETAINE, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID (CITRONSKA KISLINA, TETRASODIUM EDTA.  
Micelarna čistilna voda MICELAR CLEANSING WATER, 200ml
66
EUR
Na zalogi