Men beard conditioner balzam za brado, 75ml

Afrodita

Men Beard Conditioner Balzam za brado, 75ml 117658

Navduši  z dišečo, mehko brado in svilnatim leskom! Po umivanju boš z nežnim balzamom brado in brke veliko lažje razčesal, pa še za oblikovanje bodo bolj voljni. Dragocene negovalne sestavine olj zlate jojobe, kokosa in makadamije ter pantenol odlično opravijo svojo nalogo tudi na ostri in izsušeni bradi ter kožo pod brado dobro navlažijo in zmehčajo.

  • Za mehko dišečo brado
  • Vsebuje jojobino in kokosovo olje
  • Brez silikonov

Uporaba:

Nanesi na čisto, mokro brado, razčeši ter temeljito izperi po 3-5 minutah. Uporabi tudi za lase.

Sestavine:

Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearalkonium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ceteareth-12, Panthenol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Lanolin Alcohol, Citric Acid, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, BHT, Methylparaben, Linalool, Limonene.


4,17 €Na zalogi
Količina
Afrodita
Men Beard Conditioner Balzam za brado, 75ml
Navduši  z dišečo, mehko brado in svilnatim leskom! Po umivanju boš z nežnim balzamom brado in brke veliko lažje razčesal, pa še za oblikovanje bodo bolj voljni. Dragocene negovalne sestavine olj zlate jojobe, kokosa in makadamije ter pantenol odlično opravijo svojo nalogo tudi na ostri in izsušeni bradi ter kožo pod brado dobro navlažijo in zmehčajo. Za mehko dišečo brado Vsebuje jojobino in kokosovo olje Brez silikonov Uporaba: Nanesi na čisto, mokro brado, razčeši ter temeljito izperi po 3-5 minutah. Uporabi tudi za lase. Sestavine: Aqua, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearalkonium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Ceteareth-12, Panthenol, Parfum, Paraffinum Liquidum, Lanolin Alcohol, Citric Acid, Propylene Glycol, Ascorbyl Palmitate, BHT, Methylparaben, Linalool, Limonene.
Men Beard Conditioner Balzam za brado, 75ml
4.17
EUR
InStock