Med. žajbljeva ustna voda 300ml

Dr. Hauschka

Med. žajbljeva ustna voda 300ml 832621

Žajbljeva ustna voda
krepi dlesni in skrbi za svež dan

Ustne vodice učinkovito podpirajo čiščenje zob in dajejo varen občutek svežega daha. Skrbijo za higieno tam, kamor ne sežeta zobna ščetka in zobna nitka.
 
- Krepi dlesni
- Preprečuje vnetja v ustni votlini in stabilizira ustno floro
- Kombinacija eteričnih olj, ki delujejo antibakterijsko, za svež dah
- Pripravljeno za uporabo
 

 

Uporaba:

Stekleničko pred uporabo pretresite. Pokrovček z varovalom za otroke stisnite na označenih mestih in obrnite. Pokrovček napolnite z ustno vodico, ki je pripravljena za uporabo. Nato 30 sekund z njo izpirajte usta in temeljito grgrajte.
 
Vsebuje prib. 9 Vol.% alkohola, zato je ni priporočljivo uživati in ni primerna za otroke.


 

Kakovost:
 -100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE
- brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
- brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
- dermatološko testirana
- brez poskusov na živalih
- kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji

Sestavine:

Water (Aqua), Alcohol, Sorbitol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Krameria Triandra Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Fragrance (Parfum), Limonene*, Eugenol*, Linalool*, Sodium Magnesium Silicate, Glycerin, Propolis Wax.

*component of natural essential oils
 


9,95 €Na zalogi
Količina
Dr. Hauschka
Med. žajbljeva ustna voda 300ml
Žajbljeva ustna vodakrepi dlesni in skrbi za svež dan Ustne vodice učinkovito podpirajo čiščenje zob in dajejo varen občutek svežega daha. Skrbijo za higieno tam, kamor ne sežeta zobna ščetka in zobna nitka. - Krepi dlesni- Preprečuje vnetja v ustni votlini in stabilizira ustno floro- Kombinacija eteričnih olj, ki delujejo antibakterijsko, za svež dah- Pripravljeno za uporabo    Uporaba: Stekleničko pred uporabo pretresite. Pokrovček z varovalom za otroke stisnite na označenih mestih in obrnite. Pokrovček napolnite z ustno vodico, ki je pripravljena za uporabo. Nato 30 sekund z njo izpirajte usta in temeljito grgrajte. Vsebuje prib. 9 Vol.% alkohola, zato je ni priporočljivo uživati in ni primerna za otroke.   Kakovost: -100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE- brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov- brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)- dermatološko testirana- brez poskusov na živalih- kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji Sestavine: Water (Aqua), Alcohol, Sorbitol, Althaea Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Krameria Triandra Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Potentilla Erecta Root Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Commiphora Myrrha Resin Extract, Fragrance (Parfum), Limonene*, Eugenol*, Linalool*, Sodium Magnesium Silicate, Glycerin, Propolis Wax. *component of natural essential oils 
Med. žajbljeva ustna voda 300ml
9.95
EUR
InStock