Med. intenzivna krema za obraz 40ml

Dr. Hauschka

Med. Intenzivna krema za obraz 40ml 889510

Intenzivna krema za obraz
Za zelo suho kožo, ki srbi in se lušči

Intenzivno kremo za obraz koža zelo dobro prenaša. Namenjena je osnovni negi, kožo obda z nevidno zaščito, tanko kožo na obrazu krepi, ne da bi pustila masten sij. Kremo smo razvili s sodelovanjem izkušenih dermatologov. Njen nanos je prijeten in daje koži takojšen blagodejni občutek ter ob redni uporabi podaljša obdobje uravnotežene kože.
 
 Součinkovanje večfazne mešanice dragocenih rastlinskih olj, ki kožo takoj zaščitijo, z oljem iz belega maka in iztisnjenim sokom opoldnevnice tvori bogato kremo za obraz, ki dolgotrajno neguje. Občutno in dolgotrajno ublaži izsušenost kože in z njo povezano srbenje. Kožo obda z nevidnim zaščitnim slojem, ki stabilizira.
 
- Osnovna dnevna nega obraza
- Takojšen dober občutek na vsej koži
- Občutno in dolgotrajno blaži izsušeno kožo in z njo povezano srbenje

Stanje kože:

Za zelo suho kožo, ki srbi in se lušči

Uporaba:

Dnevno nanesite na obraz 1 do 2 potiska kreme. Se hitro vpija in je zelo dobra kot podlaga za ličila.

Nasveti:

Kot osnovno nego za telo priporočamo Intenzivni losjon za telo.

Kakovost:

- 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE
- brez sintetičnih barvil in konzervansov
- namenoma brez parfuma
- brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
- dermatološko testirana
- brez poskusov na živalih
- kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji

Sestavine:

Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mesembryanthemum Crystallinum Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Alcohol, Glycerin, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Lanolin, Lysolecithin, Hectorite, Manihot Utilissima (Tapioca) Starch, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Amyris Balsamifera Bark Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
 


31,45 €26,73 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
SVR Clairial serum, 30ml 27,07 €
27,07 €23,01 €
 
SVR Clairial cible, 4g 32,35 €
32,35 €27,50 €
 
SVR Clairial 10 krema, 40ml 42,72 €
42,72 €36,31 €
 
SVR Clairial cc spf50 beige, 40ml 21,99 €
21,99 €18,69 €
 
SVR Hydraliane bogata krema, 40ml 12,90 €
12,90 €10,96 €
 
SVR Sebiaclear hydra krema, 40ml 15,00 €
15,00 €12,75 €
 
SVR Physiopure tonik, 200ml 12,90 €
12,90 €10,96 €
 
SVR Sebialclear aktivna krema, 40ml 14,17 €
14,17 €12,04 €
Dr. Hauschka
Med. Intenzivna krema za obraz 40ml
Intenzivna krema za obrazZa zelo suho kožo, ki srbi in se lušči Intenzivno kremo za obraz koža zelo dobro prenaša. Namenjena je osnovni negi, kožo obda z nevidno zaščito, tanko kožo na obrazu krepi, ne da bi pustila masten sij. Kremo smo razvili s sodelovanjem izkušenih dermatologov. Njen nanos je prijeten in daje koži takojšen blagodejni občutek ter ob redni uporabi podaljša obdobje uravnotežene kože.  Součinkovanje večfazne mešanice dragocenih rastlinskih olj, ki kožo takoj zaščitijo, z oljem iz belega maka in iztisnjenim sokom opoldnevnice tvori bogato kremo za obraz, ki dolgotrajno neguje. Občutno in dolgotrajno ublaži izsušenost kože in z njo povezano srbenje. Kožo obda z nevidnim zaščitnim slojem, ki stabilizira. - Osnovna dnevna nega obraza- Takojšen dober občutek na vsej koži- Občutno in dolgotrajno blaži izsušeno kožo in z njo povezano srbenje Stanje kože: Za zelo suho kožo, ki srbi in se lušči Uporaba: Dnevno nanesite na obraz 1 do 2 potiska kreme. Se hitro vpija in je zelo dobra kot podlaga za ličila. Nasveti: Kot osnovno nego za telo priporočamo Intenzivni losjon za telo. Kakovost: - 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE- brez sintetičnih barvil in konzervansov- namenoma brez parfuma- brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)- dermatološko testirana- brez poskusov na živalih- kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji Sestavine: Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mesembryanthemum Crystallinum Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Alcohol, Glycerin, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Papaver Somniferum Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Lanolin, Lysolecithin, Hectorite, Manihot Utilissima (Tapioca) Starch, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Amyris Balsamifera Bark Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract. 
Med. Intenzivna krema za obraz 40ml
26.73
EUR
InStock