Mandljeva krema s karitejevim maslom, 45ml

Kahne

Mandljeva krema s karitejevim maslom, 45ml 224850

Uporaba:

Krema je zelo mastna in se uporablja kot dnevna ali nočna ter za sončenje. Med sončenjem se moramo za daljšo izpostavljenost (dlje, kot dopušča zaščitni faktor 4) dodatno zaščititi. Za predel okrog oči priporočamo uporabo Obočesne kreme.

Krema vsebuje karitejevo maslo, ki je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami, palmitinsko kislino, stearinsko kislino, oleinsko kislino in linolensko kislino, vsebuje pa še trigliceride, oljne kisline, triterpenske alkohole, vitamin E, provitamin A, alantoin. Te sestavine imajo sposobnost vezave vlage v povrhnjici in tako varujejo kožo pred izsuševanjem. Karitejevo maslo ima naravno zaščito pred soncem, ki ga dobro prenaša občutljiva koža. Druge maščobe v kremi mehčajo in gladijo suho hrapavo in rdečo kožo, jo varujejo in poskrbijo, da tudi najbolj suha koža dobi gladek in sijoč videz. Z mandljevo kremo boste na soncu pridobili lepo rjavo barvo kože.

Priporočljive kombinacije s tem izdelkom:

Predhodno uporabimo podlage (stabilni vitamin C, naravno mazilo iz morskih alg, vitaminsko olje-vitamin E). Z nanosom kreme zadržimo nanesene aktivne sestavine.

Sestavine:

Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum, Cholesterol
 


5,58 €Na zalogi
Količina
Kahne
Mandljeva krema s karitejevim maslom, 45ml
Uporaba: Krema je zelo mastna in se uporablja kot dnevna ali nočna ter za sončenje. Med sončenjem se moramo za daljšo izpostavljenost (dlje, kot dopušča zaščitni faktor 4) dodatno zaščititi. Za predel okrog oči priporočamo uporabo Obočesne kreme. Krema vsebuje karitejevo maslo, ki je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami, palmitinsko kislino, stearinsko kislino, oleinsko kislino in linolensko kislino, vsebuje pa še trigliceride, oljne kisline, triterpenske alkohole, vitamin E, provitamin A, alantoin. Te sestavine imajo sposobnost vezave vlage v povrhnjici in tako varujejo kožo pred izsuševanjem. Karitejevo maslo ima naravno zaščito pred soncem, ki ga dobro prenaša občutljiva koža. Druge maščobe v kremi mehčajo in gladijo suho hrapavo in rdečo kožo, jo varujejo in poskrbijo, da tudi najbolj suha koža dobi gladek in sijoč videz. Z mandljevo kremo boste na soncu pridobili lepo rjavo barvo kože. Priporočljive kombinacije s tem izdelkom: Predhodno uporabimo podlage (stabilni vitamin C, naravno mazilo iz morskih alg, vitaminsko olje-vitamin E). Z nanosom kreme zadržimo nanesene aktivne sestavine. Sestavine: Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter, Parfum, Cholesterol 
Mandljeva krema s karitejevim maslom, 45ml
5.58
EUR
InStock