Moana tekoče milo za telo in roke 500ml

Baija

MOANA Tekoče milo za telo in roke 500ml 1049720

To milo je narejeno po tradicionalnih metodah vrhunskih mojstrov mil. V kotlu raztopijo čista rastlinska olja.
 Kremno milo je idealno za vsakodnevno umivanje. Kožo je po uporabi mehka in nežno odišavljena. Ne vsebuje živalskih maščob, sintetičnih dodatkov, EDTA in PEG-free.
 
 Ker je to milo narejeno iz naravnih olj, se lahko njegova tekstura in barva čez čas spreminja. Nizke temperature ob hranjenju lahko povzročijo kristalizacijo.
 
 Te spremembe na noben način ne vplivajo na kvaliteto samega proizvoda.
 
 Dišava: Tiara - Kokos - Tuberoza - Sadje
 
 Glavne sestavine:
 - 97% sestavine naravne izvora
 - Rastlinska olja
 - Dišava, ustvarili so jo mojstri parfumov iz mesta Grasse - evropska prestolnica parfumov.
 
 Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Izogibajte se kontaktu z očmi.
 
 Sestavine:
 
 AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER.
 
 Namig za uporabo:
 Vsi tipi kož
 Brez parabena
16,70 €10,02 €Na zalogi
Količina
Baija
MOANA Tekoče milo za telo in roke 500ml
To milo je narejeno po tradicionalnih metodah vrhunskih mojstrov mil. V kotlu raztopijo čista rastlinska olja. Kremno milo je idealno za vsakodnevno umivanje. Kožo je po uporabi mehka in nežno odišavljena. Ne vsebuje živalskih maščob, sintetičnih dodatkov, EDTA in PEG-free.  Ker je to milo narejeno iz naravnih olj, se lahko njegova tekstura in barva čez čas spreminja. Nizke temperature ob hranjenju lahko povzročijo kristalizacijo.  Te spremembe na noben način ne vplivajo na kvaliteto samega proizvoda.  Dišava: Tiara - Kokos - Tuberoza - Sadje  Glavne sestavine: - 97% sestavine naravne izvora - Rastlinska olja - Dišava, ustvarili so jo mojstri parfumov iz mesta Grasse - evropska prestolnica parfumov.  Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Izogibajte se kontaktu z očmi.  Sestavine:  AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCO-GLUCOSIDE,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER.  Namig za uporabo: Vsi tipi kož Brez parabena
MOANA Tekoče milo za telo in roke 500ml
10.02
EUR
InStock