Mavadry hitrosušeči nadlak za nohte, 10ml

Mavala

MAVADRY hitrosušeči nadlak za nohte, 10ml 264612

Posuši in poudari sijaj laka.

MAVADRY, neobhoden izdelek za današnjo zaposleno žensko, lak posuši v nekaj sekundah (na dotik) in zmanjšuje njegovo krušenje.

Navodilo za uporabo: Ko ste nanesli zadnjo plast laka za nohte, počakajte minuto in nanesite še MAVADRY po celotni površini nohta. V minuti bo lak za nohte suh na dotik in sijoč. Izdelek lahko ponovno nanesete čez lak za nohte ali COLORFIX čez nekaj dni, da osvežite manikiro, saj deluje tudi kot utrjevalec. Izgled bo sijoč in dolgotrajen.

Uporabno: 24 mesecev po odprtju stekleničke.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo, ne vsebuje toulena in formaldehida.

Sestavine:

Ethyl Acetate, Alcohol Denat, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Benzoate, Tribenzoin, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Violet 2 (CI 60725), Red 17 (CI 26100). [F918/3]
 
Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.
 
 


12,90 €Na zalogi
Količina
Mavala
MAVADRY hitrosušeči nadlak za nohte, 10ml
Posuši in poudari sijaj laka. MAVADRY, neobhoden izdelek za današnjo zaposleno žensko, lak posuši v nekaj sekundah (na dotik) in zmanjšuje njegovo krušenje. Navodilo za uporabo: Ko ste nanesli zadnjo plast laka za nohte, počakajte minuto in nanesite še MAVADRY po celotni površini nohta. V minuti bo lak za nohte suh na dotik in sijoč. Izdelek lahko ponovno nanesete čez lak za nohte ali COLORFIX čez nekaj dni, da osvežite manikiro, saj deluje tudi kot utrjevalec. Izgled bo sijoč in dolgotrajen. Uporabno: 24 mesecev po odprtju stekleničke. Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo, ne vsebuje toulena in formaldehida. Sestavine: Ethyl Acetate, Alcohol Denat, Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Benzoate, Tribenzoin, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Violet 2 (CI 60725), Red 17 (CI 26100). [F918/3] Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.  
MAVADRY hitrosušeči nadlak za nohte, 10ml
12.9
EUR
InStock