Lucky girl toaletna voda  sprej, 75ml

Oilily

Lucky Girl toaletna voda sprej, 75ml 360383

Lucky girl je igriva, a ženstvena dišava za najstnice po duši.
 
Še nikoli prej najstnice niso imele tako živahne in ženstvene dišave, ki predstavlja vse resnične občutke in čustva tega razburljivega obdobja.
Dišava, ki jih lahko spremlja skozi najrazburljivejše obdobje njihovega življenja … dišava, s katero se odpravijo novim dogodivščinam naproti in, ki jih spremlja v težavnih, čustvenih in srečnih trenutkih.
 
Očarljiva dišava se odpre s simfonijo bergamotke, rdečega jabolka in črnega ribeza. Sladek sadni akord breskve in ostrožnice je prepleten z zadnjim dahom skrivnostnega jantarja in čutnega mošusa.
Baza ponuja kombinacijo prvovrstne sandalovine, vetiverja in kremnega kokosa, ki dišavi dajejo pečat prihajajoče ženstvenosti.
 
Opozorilo:

Polnjeno je brez potisnega plina. Stekleničke ne izpostavljajte soncu in visokim temperaturam. Hranite jo ločeno od vira visokih temperatur in izven dosega otrok. Izogibajte se uporabi na občutljivih predelih kože in okoli oči.
Vnetljivo! Za zunanjo uporabo!
Uporabno 42 mesecev po odprtju stekleničke.
 
Sestavine:

Alcohol denat ( alcohol ), aqua ( water ), parfum ( fragrance ), citrat, citronellah, limonene, linaloolo, alpha-isomethylionane, butylphenyl methylpropional 65% vol. alc.
 
 


19,90 €Na zalogi
Količina
Oilily
Lucky Girl toaletna voda sprej, 75ml
Lucky girl je igriva, a ženstvena dišava za najstnice po duši. Še nikoli prej najstnice niso imele tako živahne in ženstvene dišave, ki predstavlja vse resnične občutke in čustva tega razburljivega obdobja.Dišava, ki jih lahko spremlja skozi najrazburljivejše obdobje njihovega življenja … dišava, s katero se odpravijo novim dogodivščinam naproti in, ki jih spremlja v težavnih, čustvenih in srečnih trenutkih. Očarljiva dišava se odpre s simfonijo bergamotke, rdečega jabolka in črnega ribeza. Sladek sadni akord breskve in ostrožnice je prepleten z zadnjim dahom skrivnostnega jantarja in čutnega mošusa.Baza ponuja kombinacijo prvovrstne sandalovine, vetiverja in kremnega kokosa, ki dišavi dajejo pečat prihajajoče ženstvenosti. Opozorilo: Polnjeno je brez potisnega plina. Stekleničke ne izpostavljajte soncu in visokim temperaturam. Hranite jo ločeno od vira visokih temperatur in izven dosega otrok. Izogibajte se uporabi na občutljivih predelih kože in okoli oči.Vnetljivo! Za zunanjo uporabo!Uporabno 42 mesecev po odprtju stekleničke. Sestavine: Alcohol denat ( alcohol ), aqua ( water ), parfum ( fragrance ), citrat, citronellah, limonene, linaloolo, alpha-isomethylionane, butylphenyl methylpropional 65% vol. alc.  
Lucky Girl toaletna voda  sprej, 75ml
19.9
EUR
InStock