Losjon dezodorant periplo, 100ml

L'Erbolario

Losjon dezodorant Periplo, 100ml 400332

Aromatične, odločne in moške note so značilne za svež, diskretno odišavljen dezodorant, ki je učinkovit in hkrati nežen. Ta losjon namreč odstranjuje neprijetne učinke znojenja, ne da bi pri tem poškodoval floro kože. Materina dušica in lovor kožo ščitita, vitamin E, destilirana voda rožmarina in rožmarinovo eterično olje, ki kožo čistijo in poživljajo, pa predstavljajo tradicionalno osnovo za izjemno učinkovito inovativno sestavino: fitokompleks iz kokosa in ogrščice.

Uporaba:
 
Dezodorant Periplo ima praktično škropilko brez pritiska. Zjutraj poškropite kožo, svežina pa bo trajala čez cel dan, še ure in ure. Če se prekomerno znojite, po potrebi ponovite nanos.

Sestavine:

Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Thymus vulgaris Extract, Laurus nobilis Extract, Rosmarinus officinalis Extract, Rosmarinus officinalis Leaf Water, Canola Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopherol, PPG-26-Buteth-26, Profumo/Parfum, Citral, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.
 


14,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Losjon dezodorant Periplo, 100ml
Aromatične, odločne in moške note so značilne za svež, diskretno odišavljen dezodorant, ki je učinkovit in hkrati nežen. Ta losjon namreč odstranjuje neprijetne učinke znojenja, ne da bi pri tem poškodoval floro kože. Materina dušica in lovor kožo ščitita, vitamin E, destilirana voda rožmarina in rožmarinovo eterično olje, ki kožo čistijo in poživljajo, pa predstavljajo tradicionalno osnovo za izjemno učinkovito inovativno sestavino: fitokompleks iz kokosa in ogrščice. Uporaba: Dezodorant Periplo ima praktično škropilko brez pritiska. Zjutraj poškropite kožo, svežina pa bo trajala čez cel dan, še ure in ure. Če se prekomerno znojite, po potrebi ponovite nanos. Sestavine: Aqua, Alcohol Denat., PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Thymus vulgaris Extract, Laurus nobilis Extract, Rosmarinus officinalis Extract, Rosmarinus officinalis Leaf Water, Canola Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Caprylate, Tocopherol, PPG-26-Buteth-26, Profumo/Parfum, Citral, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool. 
Losjon dezodorant Periplo, 100ml
14.9
EUR
InStock