Lak za nohte minute quick finish, 5ml

Mavala

Lak za nohte MINUTE QUICK FINISH, 5ml 678956

MINUTE QUICK FINISH lak za nohte

Nalakirajte nohte in jim dovolite, da dihajo

Majhna steklenička Mini Color's z zlatim klobučkom je preprosta, a odlična ideja. Lak za nohte se namreč sčasoma izsuši, ne glede na kakovost, še posebej, če se steklenička pogosto odpira. Za preprečevanje te neprijetnosti so Mavaline stekleničke oblikovane tako, da zmanjšajo izhlapevanje topil in zato lahko celotno vsebino uporabite brez neželenega ostanka!

Pomembni prednosti sta še: majhna steklenička je priročna, da jo lahko povsod vzamete s seboj, nizka cena pa omogoča, da si jih lahko privoščite 2, 3 ali več hkrati. Široka izbira odtenkov zagotavlja zadovoljstvo vsem okusom in slogom, vsako sezono pa presenetijo z novimi trendovskimi barvami. MAVALA skrbi za zdravje potrošnika, zato laki ne vsebujejo formaldehida, toluena, kafre, ftalata, kolofonije in živalskih sestavin.

Uporaba:

Najprej nanesite na nohte zaščitni podlak, nato pa dve tanki plasti laka. Manikiro zaključite z utrjevalcem laka.

Napotek:

Sodoben lak za nohte sestavljajo tri osnovne sestavine: kolofonija, topila in barvila.

Pravilno razmerje in mešanje omogočata preprosto nanašanje, pokritost in močan oprijem na noht.

Prav tako mora biti nanos dovolj porozen, da lahko noht diha, tudi ko nanesete več plasti.

MAVALA Mini Color vsebuje le najboljše sestavine.

Kakovosten lak za nohte, ki ga pravilno nanesete prek zaščitnega podlaka, MAVALA 002 ALI BARRIER-BASE, naj bi na nohtu ostal pet do sedem dni, ob normalni uporabi. Plast COLORFIX-a ali izdelka MAVADRY takoj po manikiri in vsak drugi dan po njej obstoj laka še podaljšata.

Pregost lak je težko nanašati, se ne suši primerno in se lušči. Gostoto lahko obnovimo z dodatkom razredčila Thinner, posebej oblikovanega za ta namen - dodajati ga je treba varčno in pred uporabo počakati, da začne učinkovati. Nikoli ne dodajajmo sredstva za odstranjevanje laka ali acetona, ker ta topila vsebujejo vodo in povzročijo ločitev laka.

Lak za nohte se s časom zgosti, če kapica ni dovolj privita. Ko laka ne uporabljate, ga ne puščajte odprtega več kot nekaj minut, poskrbite da je dobro zaprt in ga shranjujte stoje.

Lak za nohte se zgosti, če je mrzlo, in je redkejši v toplejšem okolju. Nikoli ga ne segrevajte ali izpostavljajte visokim temperaturam. Enobarvni, hitro sušeči laki za nohte so primerni za damo, ki nima časa za manikiro ali ko nohti potrebujejo le manjši popravek. Običajno so manj briljantni in manj odporni na luščenje in lomljenje kot običajni laki za nohte.
 
Sestavine:

Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Benzoate, Tribenzoin, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Violet 2 (CI 60725). [F91041/2]
 

! Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.
 
 


5,80 €Na zalogi
Količina
Mavala
Lak za nohte MINUTE QUICK FINISH, 5ml
MINUTE QUICK FINISH lak za nohte Nalakirajte nohte in jim dovolite, da dihajo Majhna steklenička Mini Color's z zlatim klobučkom je preprosta, a odlična ideja. Lak za nohte se namreč sčasoma izsuši, ne glede na kakovost, še posebej, če se steklenička pogosto odpira. Za preprečevanje te neprijetnosti so Mavaline stekleničke oblikovane tako, da zmanjšajo izhlapevanje topil in zato lahko celotno vsebino uporabite brez neželenega ostanka! Pomembni prednosti sta še: majhna steklenička je priročna, da jo lahko povsod vzamete s seboj, nizka cena pa omogoča, da si jih lahko privoščite 2, 3 ali več hkrati. Široka izbira odtenkov zagotavlja zadovoljstvo vsem okusom in slogom, vsako sezono pa presenetijo z novimi trendovskimi barvami. MAVALA skrbi za zdravje potrošnika, zato laki ne vsebujejo formaldehida, toluena, kafre, ftalata, kolofonije in živalskih sestavin. Uporaba: Najprej nanesite na nohte zaščitni podlak, nato pa dve tanki plasti laka. Manikiro zaključite z utrjevalcem laka. Napotek: Sodoben lak za nohte sestavljajo tri osnovne sestavine: kolofonija, topila in barvila. Pravilno razmerje in mešanje omogočata preprosto nanašanje, pokritost in močan oprijem na noht. Prav tako mora biti nanos dovolj porozen, da lahko noht diha, tudi ko nanesete več plasti. MAVALA Mini Color vsebuje le najboljše sestavine. Kakovosten lak za nohte, ki ga pravilno nanesete prek zaščitnega podlaka, MAVALA 002 ALI BARRIER-BASE, naj bi na nohtu ostal pet do sedem dni, ob normalni uporabi. Plast COLORFIX-a ali izdelka MAVADRY takoj po manikiri in vsak drugi dan po njej obstoj laka še podaljšata. Pregost lak je težko nanašati, se ne suši primerno in se lušči. Gostoto lahko obnovimo z dodatkom razredčila Thinner, posebej oblikovanega za ta namen - dodajati ga je treba varčno in pred uporabo počakati, da začne učinkovati. Nikoli ne dodajajmo sredstva za odstranjevanje laka ali acetona, ker ta topila vsebujejo vodo in povzročijo ločitev laka. Lak za nohte se s časom zgosti, če kapica ni dovolj privita. Ko laka ne uporabljate, ga ne puščajte odprtega več kot nekaj minut, poskrbite da je dobro zaprt in ga shranjujte stoje. Lak za nohte se zgosti, če je mrzlo, in je redkejši v toplejšem okolju. Nikoli ga ne segrevajte ali izpostavljajte visokim temperaturam. Enobarvni, hitro sušeči laki za nohte so primerni za damo, ki nima časa za manikiro ali ko nohti potrebujejo le manjši popravek. Običajno so manj briljantni in manj odporni na luščenje in lomljenje kot običajni laki za nohte. Sestavine: Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Benzoate, Tribenzoin, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Dimethicone, Violet 2 (CI 60725). [F91041/2] ! Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.  
Lak za nohte MINUTE QUICK FINISH, 5ml
5.8
EUR
InStock