Krema za telo papavero soave, 200ml

L'Erbolario

Krema za telo Papavero Soave, 200ml 854408

Mehka in rahla parfumska krema za telo Papavero Soave- Sladki mak je zasnovana tako, da pri vsakem nanosu kar najbolj blagodejno vpliva na vašo kožo. Aktivne učinkovine nežnega škrlatnega maka se spajajo s sestavinami, kot so olje iz semen babassu palme, ki deluje izredno mehčalno, rastlinski kompleks proteinskih hidrolizatov z vlažilnim delovanjem in snovi oljčnega olja, ki ne saponificirajo, kožo pa obnavljajo in poživljajo. Makovo olje je še posebej bogato z maščobnimi kislinami. Uporablja se za bolj čvrsto in prožno kožo; oljni izvleček iz makovih cvetov prispeva svoje mehčalne in hranilne lastnosti; hidroglicerinski izvlečki iz makovih semen in cvetov delujejo antioksidativno in ščitijo pred prezgodnjim staranjem in neestetskim popuščanjem kože. Rahel, spreminjajoč vonj kreme temelji na cvetnih notah maka, indijskega pelina, vodnega jasmina in petrovke (Prunella vulgaris). Ob vsakem nanosu vam bo v spomin priklicala poletne popoldneve, rahel, oddaljen vetrič in zelene planjave, posute z rdečim makom. Njen sanjav vonj vas bo spremljal skozi ves dan in naznanjal vsak vaš korak. Medtem bodo številne učinkovine, ki jih krema vsebuje, pomagale ohranjati svežino, napetost in čvrstost vaše kože.
 
Uporaba:
 
Parfumska krema je ustvarjena za prijeten zaključek vsakodnevne nege. Po kopeli ali prhanju in vedno, ko imate občutek, da morate svojo kožo dodatno navlažiti in nahraniti, nanesite kremo na telo in jo narahlo vtrite v kožo.
 
Sestavine:
 
Aqua, Glycerin, Orbignya oleifera Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Profumo/Parfum, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Olea europaea Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Helianthus annuus Seed Oil, Papaver orientale seed Oil, Papaver rhoeas Petal Extract, Papaver somniferum Seed Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Trehalose, Tocopherol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Brassica campestris oleifera Oil, Rosmarinus officinalis Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

24,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Krema za telo Papavero Soave, 200ml
Mehka in rahla parfumska krema za telo Papavero Soave- Sladki mak je zasnovana tako, da pri vsakem nanosu kar najbolj blagodejno vpliva na vašo kožo. Aktivne učinkovine nežnega škrlatnega maka se spajajo s sestavinami, kot so olje iz semen babassu palme, ki deluje izredno mehčalno, rastlinski kompleks proteinskih hidrolizatov z vlažilnim delovanjem in snovi oljčnega olja, ki ne saponificirajo, kožo pa obnavljajo in poživljajo. Makovo olje je še posebej bogato z maščobnimi kislinami. Uporablja se za bolj čvrsto in prožno kožo; oljni izvleček iz makovih cvetov prispeva svoje mehčalne in hranilne lastnosti; hidroglicerinski izvlečki iz makovih semen in cvetov delujejo antioksidativno in ščitijo pred prezgodnjim staranjem in neestetskim popuščanjem kože. Rahel, spreminjajoč vonj kreme temelji na cvetnih notah maka, indijskega pelina, vodnega jasmina in petrovke (Prunella vulgaris). Ob vsakem nanosu vam bo v spomin priklicala poletne popoldneve, rahel, oddaljen vetrič in zelene planjave, posute z rdečim makom. Njen sanjav vonj vas bo spremljal skozi ves dan in naznanjal vsak vaš korak. Medtem bodo številne učinkovine, ki jih krema vsebuje, pomagale ohranjati svežino, napetost in čvrstost vaše kože.   Uporaba:   Parfumska krema je ustvarjena za prijeten zaključek vsakodnevne nege. Po kopeli ali prhanju in vedno, ko imate občutek, da morate svojo kožo dodatno navlažiti in nahraniti, nanesite kremo na telo in jo narahlo vtrite v kožo.   Sestavine:   Aqua, Glycerin, Orbignya oleifera Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Profumo/Parfum, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Olea europaea Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Helianthus annuus Seed Oil, Papaver orientale seed Oil, Papaver rhoeas Petal Extract, Papaver somniferum Seed Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein, Trehalose, Tocopherol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Brassica campestris oleifera Oil, Rosmarinus officinalis Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Krema za telo Papavero Soave, 200ml
24.9
EUR
InStock