Krema za telo 3 rosa, 200ml

L'Erbolario

Krema za telo 3 Rosa, 200ml 853520

3 Rosa- krema za telo z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa. Nežna masaža, ki ljubkuje telo in ga razvaja z opojno kremo, takoj prebudi vso žensko milino. Ta pride v popolnosti do izraza, ko rožnati, dragoceni vonj v stiku s kožo razvije svoje čudovite lastnosti: je prijeten, prefinjen in hkrati dražljiv, zahvaljujoč čarobnemu rožnatemu popru. Iz njegovih zrn so v laboratoriju L'Erbolario pridobili hidroglicerinski izvleček, ki se ujema z izvlečkom cvetov stolistne vrtnice in škrlatnega hibiskusa (tudi v lipofilni obliki), kožo pa razvaja z zaščitnim in antioksidativnim delovanjem ter jo hkrati učvrsti. Tu so še druge dragocene rastlinske sestavine, kot so olje iz semen babassu palme, kamelije in snovi oljčnega olja, ki ne saponificirajo. Kožo temeljito mehčajo, obnavljajo njeno naravno maščobno plast in preprečujejo neprivlačno popuščanje. Sojin vitamin E in trimetilglicin iz sladkorne pese pa skrbita za zdravje, prožnost in vlažnost kože. Po masaži jo samo še nalahno pogladite, da poudarite rožnato mehkobo.
 
Uporaba:
 
Nič ni prijetnejšega od trenutkov prave sprostitve, ko se po nanosu in masaži krema nežno vpije v kožo vašega telesa. Najbolje, da to storite po kopeli ali prhanju oziroma v katerem koli trenutku dneva. Vaša polt bo napeta, čvrsta in neverjetno dišeča, zahvaljujoč nagajivemu rožnatemu vonju "3 Rosa".
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Orbignya oleifera Seed Oil, Parfum (Fragrance), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Camellia sinensis Seed Oil, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Althaea rosea Flower Extract, Rosa centifolia Flower Extract, Schinus molle Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol Limonene Dehydroacetic Acid Potassium Sorbate.

 

24,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Krema za telo 3 Rosa, 200ml
3 Rosa- krema za telo z izvlečki stolistne vrtnice, rožnatega popra in škrlatnega hibiskusa. Nežna masaža, ki ljubkuje telo in ga razvaja z opojno kremo, takoj prebudi vso žensko milino. Ta pride v popolnosti do izraza, ko rožnati, dragoceni vonj v stiku s kožo razvije svoje čudovite lastnosti: je prijeten, prefinjen in hkrati dražljiv, zahvaljujoč čarobnemu rožnatemu popru. Iz njegovih zrn so v laboratoriju L'Erbolario pridobili hidroglicerinski izvleček, ki se ujema z izvlečkom cvetov stolistne vrtnice in škrlatnega hibiskusa (tudi v lipofilni obliki), kožo pa razvaja z zaščitnim in antioksidativnim delovanjem ter jo hkrati učvrsti. Tu so še druge dragocene rastlinske sestavine, kot so olje iz semen babassu palme, kamelije in snovi oljčnega olja, ki ne saponificirajo. Kožo temeljito mehčajo, obnavljajo njeno naravno maščobno plast in preprečujejo neprivlačno popuščanje. Sojin vitamin E in trimetilglicin iz sladkorne pese pa skrbita za zdravje, prožnost in vlažnost kože. Po masaži jo samo še nalahno pogladite, da poudarite rožnato mehkobo.   Uporaba:   Nič ni prijetnejšega od trenutkov prave sprostitve, ko se po nanosu in masaži krema nežno vpije v kožo vašega telesa. Najbolje, da to storite po kopeli ali prhanju oziroma v katerem koli trenutku dneva. Vaša polt bo napeta, čvrsta in neverjetno dišeča, zahvaljujoč nagajivemu rožnatemu vonju "3 Rosa".   Sestavine:   Aqua (Water), Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Orbignya oleifera Seed Oil, Parfum (Fragrance), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Camellia sinensis Seed Oil, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Betaine, Althaea rosea Flower Extract, Rosa centifolia Flower Extract, Schinus molle Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Isoeugenol Limonene Dehydroacetic Acid Potassium Sorbate.  
Krema za telo 3 Rosa, 200ml
24.9
EUR
InStock