Krema za suho kožo daytime, 30ml

Bioeffect

Krema za suho kožo DAYTIME, 30ml 843581

Krema za suho kožo BIOEFFECT DAYTIME, 30ml
Izjemno vlažilna krema Bioeffect Daytime za suho in občutljivo kožo.

Daytime krema za potrebe suhe in občutljive kože
 
Negovalna formula kreme Bioeffect Daytime za suho kožo uravnava vlažnost kože in ji zagotavlja mladostni sijaj. Tekstura kreme je bogata in razkošna, hitro se vpije v kožo in je še posebej primerna podlaga pred nanosom ličil. Krema stimulira naravni proces vzdrževanja zdravega videza kože in učinkuje proti vidnim znakom staranja. Rezultat je napeta, čvrstejša in popolnoma navlažena koža ter svež in mladostnejši videz. Krema je primerna tudi kot prvi kozmetični izdelek za tiste mlajše uporabnice, pri katerih je koža že začela kazati prve znake staranja.
 
Poleg EGF celičnega aktivatorja, krema Bioeffect Daytime za suho kožo, vsebuje tudi unikatno kombinacijo sestavin, ki so namenjene negi občutljive suhe kože, kot sta čisti ječmenov ekstrakt in shea (karitejevo) maslo.
 
Lastnosti:

- Popravi nivo vlažnosti kože.
- Koži vrne mladosten sijaj.
- Ne vsebuje parabenov.
- Primerna za suho in zelo suho kožo.
- Uporabna tudi za uporabnike z normalno kožo v času posebnih vremenskih razmer, zlasti pozimi, ko so temperature nižje, zrak v zaprtih prostorih pa suh.

Sestavine:

 

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, C12-13 ALKYL ETHYLHEXANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).


76,30 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
SVR Clairial krema spf 50+, 50ml 27,07 €
27,07 €
 
SVR Clairial serum, 30ml 27,07 €
27,07 €
 
SVR Clairial cible, 4g 32,35 €
32,35 €
 
SVR Clairial 10 krema, 40ml 42,72 €
42,72 €
 
SVR Clairial cc spf50 beige, 40ml 21,99 €
21,99 €
SVR Hydraliane bogata krema, 40ml 12,90 €
12,90 €
SVR Sebiaclear hydra krema, 40ml 15,00 €
15,00 €
SVR Physiopure tonik, 200ml 12,90 €
12,90 €
SVR Sebialclear aktivna krema, 40ml 14,17 €
14,17 €
Bioeffect
Krema za suho kožo DAYTIME, 30ml
Krema za suho kožo BIOEFFECT DAYTIME, 30mlIzjemno vlažilna krema Bioeffect Daytime za suho in občutljivo kožo. Daytime krema za potrebe suhe in občutljive kože Negovalna formula kreme Bioeffect Daytime za suho kožo uravnava vlažnost kože in ji zagotavlja mladostni sijaj. Tekstura kreme je bogata in razkošna, hitro se vpije v kožo in je še posebej primerna podlaga pred nanosom ličil. Krema stimulira naravni proces vzdrževanja zdravega videza kože in učinkuje proti vidnim znakom staranja. Rezultat je napeta, čvrstejša in popolnoma navlažena koža ter svež in mladostnejši videz. Krema je primerna tudi kot prvi kozmetični izdelek za tiste mlajše uporabnice, pri katerih je koža že začela kazati prve znake staranja. Poleg EGF celičnega aktivatorja, krema Bioeffect Daytime za suho kožo, vsebuje tudi unikatno kombinacijo sestavin, ki so namenjene negi občutljive suhe kože, kot sta čisti ječmenov ekstrakt in shea (karitejevo) maslo. Lastnosti: - Popravi nivo vlažnosti kože.- Koži vrne mladosten sijaj.- Ne vsebuje parabenov.- Primerna za suho in zelo suho kožo.- Uporabna tudi za uporabnike z normalno kožo v času posebnih vremenskih razmer, zlasti pozimi, ko so temperature nižje, zrak v zaprtih prostorih pa suh. Sestavine:   AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, ISONONYL ISONONANOATE, OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, C12-13 ALKYL ETHYLHEXANOATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).
Krema za suho kožo DAYTIME, 30ml
76.3
EUR
Na zalogi