Krema za predele okoli oči penta 5, 15ml

Planters

Krema za predele okoli oči Penta 5, 15ml 858203

Intenzivni tretma proti gubam gubice - podočnjaki - blazinice pod očmi.

Kremni gel svilnate in sveže teksure, ki vašemu pogledu nudi svež in spočit izgled. Pet hialuronskih kislin izboljšuje hidratacijo in učvrščuje občutljivo kožo okoli oči. Prisotnost aktivnih lipofilov (Antarcticine in Eyeliss) in aktivnih rastlinskih učinkovin (Kamilica, Borovnica, Slezovec, Leprin, Svetlin) pomaga pri izravnavi drobnih gubic, ter zmanjševanju temnih kolobarjev in blazinic pod očmi.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite z lahkimi masažnimi gibi tenko plast gela na predele okoli oči, nato zaključite z rahlim tapkanjem.

Sestavine:

Hialuronska kislina v petih različnih dimenzijskih strukturah, Antarcticin, Eyeliss, Kamilica, Borovnica, Slezovec, Leprin, Svetlin.

NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE MINERALNIH OLJ, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE ETILENDIAMINTETRAOCETNE KISLINE (EDTA), NE VSEBUJE ALKOHOLA, VSEBUJE UV FILTRE, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA IN JE DERAMTOLOŠKO TESTIRANA.


29,00 €Na zalogi
Količina
Planters
Krema za predele okoli oči Penta 5, 15ml
Intenzivni tretma proti gubam gubice - podočnjaki - blazinice pod očmi. Kremni gel svilnate in sveže teksure, ki vašemu pogledu nudi svež in spočit izgled. Pet hialuronskih kislin izboljšuje hidratacijo in učvrščuje občutljivo kožo okoli oči. Prisotnost aktivnih lipofilov (Antarcticine in Eyeliss) in aktivnih rastlinskih učinkovin (Kamilica, Borovnica, Slezovec, Leprin, Svetlin) pomaga pri izravnavi drobnih gubic, ter zmanjševanju temnih kolobarjev in blazinic pod očmi. Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite z lahkimi masažnimi gibi tenko plast gela na predele okoli oči, nato zaključite z rahlim tapkanjem. Sestavine: Hialuronska kislina v petih različnih dimenzijskih strukturah, Antarcticin, Eyeliss, Kamilica, Borovnica, Slezovec, Leprin, Svetlin. NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE MINERALNIH OLJ, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE ETILENDIAMINTETRAOCETNE KISLINE (EDTA), NE VSEBUJE ALKOHOLA, VSEBUJE UV FILTRE, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA IN JE DERAMTOLOŠKO TESTIRANA.
Krema za predele okoli oči Penta 5, 15ml
29
EUR
Na zalogi