Krema za obraz z limono in kumarico, 50ml

L'Erbolario

Krema za obraz z limono in kumarico, 50ml 404752

Krema za obraz z limono in kumarico je posebej namenjena za normalizacijo mastne in nečiste kože. Krema služi tudi za rahlo prekrivanje ogrcev in črnih pik, postopoma pa preprečuje tudi njihov nastanek. S formulo, bogato z rastlinskimi snovmi in vitaminom E, bo mastna koža ponovno našla svoje ravnovesje z izredno enakomerno teksturo.
 
Uporaba:
 
Majhne količine Kreme z limono in kumarico nanašajte vsak dan na obraz z rahlim masiranjem. Krema ne pušča mastnih sledi in se zato izredno dobro vpija in ker jo tudi rahlo prekriva, je ta videti bolj enakomerna in kompaktna, manj vidni pa so tudi ogrci ter črne pike. Na kritičnih mestih boste boljši učinek dosegli z nekoliko večjo količino kreme, ki je ne boste popolnoma vtrli v kožo.

Sestavine:

Aqua (Water), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, CI 77891 (Titanium Dioxide), Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, C12-15 Alkyl Benzoate, Lysine Carboxymethyl Cysteinate, Citrus limon (Lemon) Fruit Extract, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Canola Oil, PEG-90 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Dehydroacetic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Lysine Thiazolidine Carboxylate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Talc, CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).
 
 


19,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Krema za obraz z limono in kumarico, 50ml
Krema za obraz z limono in kumarico je posebej namenjena za normalizacijo mastne in nečiste kože. Krema služi tudi za rahlo prekrivanje ogrcev in črnih pik, postopoma pa preprečuje tudi njihov nastanek. S formulo, bogato z rastlinskimi snovmi in vitaminom E, bo mastna koža ponovno našla svoje ravnovesje z izredno enakomerno teksturo. Uporaba: Majhne količine Kreme z limono in kumarico nanašajte vsak dan na obraz z rahlim masiranjem. Krema ne pušča mastnih sledi in se zato izredno dobro vpija in ker jo tudi rahlo prekriva, je ta videti bolj enakomerna in kompaktna, manj vidni pa so tudi ogrci ter črne pike. Na kritičnih mestih boste boljši učinek dosegli z nekoliko večjo količino kreme, ki je ne boste popolnoma vtrli v kožo. Sestavine: Aqua (Water), Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, CI 77891 (Titanium Dioxide), Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, C12-15 Alkyl Benzoate, Lysine Carboxymethyl Cysteinate, Citrus limon (Lemon) Fruit Extract, Cucumis sativus (Cucumber) Fruit Extract, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Canola Oil, PEG-90 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Dehydroacetic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Lysine Thiazolidine Carboxylate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Talc, CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).  
Krema za obraz z limono in kumarico, 50ml
19.9
EUR
InStock