Krema za obraz z lifting učinkom penta 5, 50ml

Planters

Krema za obraz z lifting učinkom Penta 5, 50ml 142654

Koža postane čvrsta, sijoča z lifting učinkom. Za pusto in utrujeno kožo.

Krema z bogato teksturo, ki se izjemno lahko vpija. Narejena je z naravnimi učinkovinami, ki ščitijo in regenerirajo kožo, pomaga preprečiti mlahavost kože, zmanjšuje videz razširjenih por ter prikriva manjše nepravilnosti. Za bolj svež in bolj bleščeč videz, učinek je viden takoj.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi na očiščeno kožo obraza in vratu.

Sestavine:

Hialuronska kislina v petih različnih dimenzijskih strukturah, karitejevo maslo, oligopeptid (pro-kolagen), čebelji vosek, olje granatnega jabolka, izvlečki borovnice, izvlečki rastlin: enantia chlorantha, siegesbeckia orientalis, rabdosia rubescens in manilkara multinervis, koncentrat kvasa, sladki koren, kivi, rastlino centella asiatica, rastlini: boswella serrata in altea officinale; alfa hidroksi kisline iz sadja, rastlinski kolagen (hidrolizirana ulva lactuga), čisti vitamin C, vitamin E.

VSEBUJE ZAŠČITNI FAKTOR UVA/UVB SPF 15, NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE MINERALNIH OLJ, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE ETILENDIAMINTETRAOCETNE KISLINE (EDTA), NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA IN JE DERAMTOLOŠKO TESTIRANA.


59,00 €Na zalogi
Količina
Planters
Krema za obraz z lifting učinkom Penta 5, 50ml
Koža postane čvrsta, sijoča z lifting učinkom. Za pusto in utrujeno kožo. Krema z bogato teksturo, ki se izjemno lahko vpija. Narejena je z naravnimi učinkovinami, ki ščitijo in regenerirajo kožo, pomaga preprečiti mlahavost kože, zmanjšuje videz razširjenih por ter prikriva manjše nepravilnosti. Za bolj svež in bolj bleščeč videz, učinek je viden takoj. Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi na očiščeno kožo obraza in vratu. Sestavine: Hialuronska kislina v petih različnih dimenzijskih strukturah, karitejevo maslo, oligopeptid (pro-kolagen), čebelji vosek, olje granatnega jabolka, izvlečki borovnice, izvlečki rastlin: enantia chlorantha, siegesbeckia orientalis, rabdosia rubescens in manilkara multinervis, koncentrat kvasa, sladki koren, kivi, rastlino centella asiatica, rastlini: boswella serrata in altea officinale; alfa hidroksi kisline iz sadja, rastlinski kolagen (hidrolizirana ulva lactuga), čisti vitamin C, vitamin E. VSEBUJE ZAŠČITNI FAKTOR UVA/UVB SPF 15, NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE MINERALNIH OLJ, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE ETILENDIAMINTETRAOCETNE KISLINE (EDTA), NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA IN JE DERAMTOLOŠKO TESTIRANA.
Krema za obraz z lifting učinkom Penta 5, 50ml
59
EUR
InStock