Krema za obraz s trojnim delovanjem za normalno in suho kožo hialuronska kislina, 50ml

L'Erbolario

Krema za obraz s trojnim delovanjem za normalno in suho kožo Hialuronska kislina, 50ml 861568

Hialuronska kislina je neutrudna in dinamična molekula, ki ima izredno sposobnost zadrževanja velikih količin vode znotraj svoje strukture, zato postane najprimernejša kozmetična sestavina za nego proti staranju, ki s svojo multiaktivno formulo ohranja vso svežino in fino teksturo kože obraza. Hialuronska kislina z visoko molekularno kislino se ustavi na površini in prepreči izhlapevanje vode in s tem nevarnost dehidracije in izsušitve kože. Hialuronska kislina s srednjo molekularno težo deluje pod kožno pregrado in vnaša velike količine vode, prepotrebne za ohranjanje tonusa in čvrste kože. Hialuronska kislina z nizko molekularno težo pa prodre še globlje pod kožo, kjer deluje sprostilno in gladi gube ter spodbuja naravno produkcijo kolagena, proteina za ohranjanje prožnosti in mladostnega videza. Pridružujejo se še matične celice rododendruma, ki s svojo prilagoditveno sposobnostjo v naravi kožo privajajo na lažje prenašanje okoljskega in klimatskega stresa (veter, sonce, mraz). Kremi je dodano še izredno mehčalno hibiskusovo olje, ki ga bo cenila predvsem suha in krhka koža.
 
Uporaba:
 
Na dobro očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, nanesite zjutraj in zvečer za lešnik kreme. Vlažilni, gladilni in utrjevalni učinki te nege bodo takojšnji in očitni, če boste pred tem uporabili še Fluid za obraz s trojnim delovanjem.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate SE, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hibiscus sabdariffa Seed Oil, Orbignya oleifera Seed Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Sodium hyaluronate, Rhododendron ferrugineum Leaf cell culture extract, Cananga odorata Flower Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Disodium Phosphate, Tocopherol, Lactic acid, Citric Acid, Isomalt, Lecithin, Xanthan Gum, Aluminum Hydroxide, Titanium Dioxide, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 

42,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Krema za obraz s trojnim delovanjem za normalno in suho kožo Hialuronska kislina, 50ml
Hialuronska kislina je neutrudna in dinamična molekula, ki ima izredno sposobnost zadrževanja velikih količin vode znotraj svoje strukture, zato postane najprimernejša kozmetična sestavina za nego proti staranju, ki s svojo multiaktivno formulo ohranja vso svežino in fino teksturo kože obraza. Hialuronska kislina z visoko molekularno kislino se ustavi na površini in prepreči izhlapevanje vode in s tem nevarnost dehidracije in izsušitve kože. Hialuronska kislina s srednjo molekularno težo deluje pod kožno pregrado in vnaša velike količine vode, prepotrebne za ohranjanje tonusa in čvrste kože. Hialuronska kislina z nizko molekularno težo pa prodre še globlje pod kožo, kjer deluje sprostilno in gladi gube ter spodbuja naravno produkcijo kolagena, proteina za ohranjanje prožnosti in mladostnega videza. Pridružujejo se še matične celice rododendruma, ki s svojo prilagoditveno sposobnostjo v naravi kožo privajajo na lažje prenašanje okoljskega in klimatskega stresa (veter, sonce, mraz). Kremi je dodano še izredno mehčalno hibiskusovo olje, ki ga bo cenila predvsem suha in krhka koža.   Uporaba:   Na dobro očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja, nanesite zjutraj in zvečer za lešnik kreme. Vlažilni, gladilni in utrjevalni učinki te nege bodo takojšnji in očitni, če boste pred tem uporabili še Fluid za obraz s trojnim delovanjem.   Sestavine:   Aqua (Water), Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Stearate SE, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hibiscus sabdariffa Seed Oil, Orbignya oleifera Seed Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Sodium hyaluronate, Rhododendron ferrugineum Leaf cell culture extract, Cananga odorata Flower Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Disodium Phosphate, Tocopherol, Lactic acid, Citric Acid, Isomalt, Lecithin, Xanthan Gum, Aluminum Hydroxide, Titanium Dioxide, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 
Krema za obraz s trojnim delovanjem za normalno in suho kožo Hialuronska kislina, 50ml
42.9
EUR
InStock