Krema za obraz proti gubam, 50ml

Planters

Krema za obraz proti gubam, 50ml 858180

Krema za obraz z obnovitvenim učinkom za vse vrste kože.

Nega proti staranju z visokim obnovitvenim učinkom. Dnevna uporaba vidno izboljšuje naravne znake staranja. Utrujeni in povešeni koži prinaša energijo in vitalnost, ton ter elastičnost. S 24 urnim podaljšanim delovanjem.

Navodila za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi manjšo količino kreme na očiščeno kožo obraza in vratu.

Sestavine:

Gel Aloe Vere, izvleček alge Macrocystis, Karitejevo maslo, hidrolate Nepozebnika, izvleček rastline Imperata Cylindrica, olje bio zelenega kavovca, UVA in UVB filtre.

NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE SILIKONA, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE ALKOHOLA, NE VSEBUJE VAZELINA, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE SUROVIN ŽIVALSKEGA IZVORA, NE VSEBUJE LANOLINA, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA, JE DERMATOLOŠKO TESTIRANA.


27,00 €Na zalogi
Količina
Planters
Krema za obraz proti gubam, 50ml
Krema za obraz z obnovitvenim učinkom za vse vrste kože. Nega proti staranju z visokim obnovitvenim učinkom. Dnevna uporaba vidno izboljšuje naravne znake staranja. Utrujeni in povešeni koži prinaša energijo in vitalnost, ton ter elastičnost. S 24 urnim podaljšanim delovanjem. Navodila za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi manjšo količino kreme na očiščeno kožo obraza in vratu. Sestavine: Gel Aloe Vere, izvleček alge Macrocystis, Karitejevo maslo, hidrolate Nepozebnika, izvleček rastline Imperata Cylindrica, olje bio zelenega kavovca, UVA in UVB filtre. NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE SILIKONA, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE ALKOHOLA, NE VSEBUJE VAZELINA, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE SUROVIN ŽIVALSKEGA IZVORA, NE VSEBUJE LANOLINA, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA, JE DERMATOLOŠKO TESTIRANA.
Krema za obraz proti gubam, 50ml
27
EUR
InStock