Krema za obraz penta 5, 50ml

Planters

Krema za obraz Penta 5, 50ml 858201

Intenzivni tretma proti gubam za pusto in utrujeno kožo.

Intenzivni tretma z "anti-age" učinkom, s prijetno in prefinjeno teksturo, ki poskrbi za izredno udobje tudi najbolj zahtevne kože. Njegovo dolgotrajno delovanje tonficira obraz, hkrati pa spodbuja hidratacijo, gostoto, elastičnost, sijaj ter ščiti kožno tkivo. Tretma je obogaten s kompleksom amino peptidov, ki krepijo naravno vlažnost, stimulirajo sintezo proteinov Aquaporin, izboljšujejo elastičnost kože in jo ščitijo pred prostimi radikali. Prav tako tretma povečuje sintezo kolagena in izboljšuje zaščitno funkcijo kože.

Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi na očiščeno kožo obraza in vratu. Za optimalno delovanje, priporočamo nanašanje kreme za obraz Penta5 in seruma za obraz Penta5 ob različnih delih dneva.

Sestavine:

Hialuronska kislina v petih različnih dimenzijskih strukturah, polisaharidi izvlečka Ameriškega slamnika, izvlečki jagode Goji, kompleks amino peptidov (diffuporine).

NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE MINERALNIH OLJ, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE ETILENDIAMINTETRAOCETNE KISLINE (EDTA), NE VSEBUJE ALKOHOLA, VSEBUJE UV FILTRE, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA IN JE DERAMTOLOŠKO TESTIRANA. 


59,00 €Na zalogi
Količina
Planters
Krema za obraz Penta 5, 50ml
Intenzivni tretma proti gubam za pusto in utrujeno kožo. Intenzivni tretma z "anti-age" učinkom, s prijetno in prefinjeno teksturo, ki poskrbi za izredno udobje tudi najbolj zahtevne kože. Njegovo dolgotrajno delovanje tonficira obraz, hkrati pa spodbuja hidratacijo, gostoto, elastičnost, sijaj ter ščiti kožno tkivo. Tretma je obogaten s kompleksom amino peptidov, ki krepijo naravno vlažnost, stimulirajo sintezo proteinov Aquaporin, izboljšujejo elastičnost kože in jo ščitijo pred prostimi radikali. Prav tako tretma povečuje sintezo kolagena in izboljšuje zaščitno funkcijo kože. Navodila za uporabo: Zjutraj in zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi na očiščeno kožo obraza in vratu. Za optimalno delovanje, priporočamo nanašanje kreme za obraz Penta5 in seruma za obraz Penta5 ob različnih delih dneva. Sestavine: Hialuronska kislina v petih različnih dimenzijskih strukturah, polisaharidi izvlečka Ameriškega slamnika, izvlečki jagode Goji, kompleks amino peptidov (diffuporine). NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE MINERALNIH OLJ, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE ETILENDIAMINTETRAOCETNE KISLINE (EDTA), NE VSEBUJE ALKOHOLA, VSEBUJE UV FILTRE, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA IN JE DERAMTOLOŠKO TESTIRANA. 
Krema za obraz Penta 5, 50ml
59
EUR
InStock