Koncentrat za obraz proti staranju, 30ml

Ren

Koncentrat za obraz proti staranju, 30ml 817885

Koncentrat za obraz proti staranju, 30ml - REN BIO RETINOID ANTI-AGEING CONCENTRATE OIL 30ML.

Kompleks čistega, učinkovitega vitamina A, ki je 100% naraven, provitamina A in analognega retionoida. Deluje proti gubam, nepravilnostim na koži in starostnim pegam. Koža je vidno pomlajena, gladka in sijoča. Ne draži.
 
REZULTAT: Koža je po uporabi koncentrata gladka, pomlajena, sijoča in enakomerne polti. Gube, pigmentni madeži in nepravilnosti so zbrisani, koža je čvrsta, napeta in zdravega videza.
 
BIO IZVLEČKI: Provitamin A, Analogni Retinoid, Vitamin E
 
TIP KOŽE: Vsi tipi kože, predvsem za kožo ki se prezgodaj stara.
 
UPORABA: Vsak večer nanesite 5 kapljic izdelka na dlani, ga segrejte in nežno vtrite v kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Nadaljujte s serumom ali nočno nego.
Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih
 
SESTAVINE:

Rosa Canina Fruit Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Bidens Pilosa Extract, Bakuchiol, Hippophae Rhamnoides Oil, Parfum* (Fragrance), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel.
 


63,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Koncentrat za obraz proti staranju, 30ml
Koncentrat za obraz proti staranju, 30ml - REN BIO RETINOID ANTI-AGEING CONCENTRATE OIL 30ML. Kompleks čistega, učinkovitega vitamina A, ki je 100% naraven, provitamina A in analognega retionoida. Deluje proti gubam, nepravilnostim na koži in starostnim pegam. Koža je vidno pomlajena, gladka in sijoča. Ne draži. REZULTAT: Koža je po uporabi koncentrata gladka, pomlajena, sijoča in enakomerne polti. Gube, pigmentni madeži in nepravilnosti so zbrisani, koža je čvrsta, napeta in zdravega videza. BIO IZVLEČKI: Provitamin A, Analogni Retinoid, Vitamin E TIP KOŽE: Vsi tipi kože, predvsem za kožo ki se prezgodaj stara. UPORABA: Vsak večer nanesite 5 kapljic izdelka na dlani, ga segrejte in nežno vtrite v kožo na obrazu, vratu in dekolteju. Nadaljujte s serumom ali nočno nego.Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih SESTAVINE: Rosa Canina Fruit Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Bidens Pilosa Extract, Bakuchiol, Hippophae Rhamnoides Oil, Parfum* (Fragrance), Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel. 
Koncentrat za obraz proti staranju, 30ml
63.99
EUR
InStock