Kolonjska vodica eau sereine, 100ml

Le Couvent des Minimes

Kolonjska vodica Eau Sereine, 100ml 970719

Kolekcija Eau Sereine je poklon sestram klarisam iz samostana Minimes, ki so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo. V teh trenutkih so si povrnile energijo, našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. Kolekcija Eau Sereine vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku, o čemer priča tudi gravura na embalaži izdelkov.
 
IZVIRNI RECEPT:
•Sivka in bergamotka: sproščanje.
•Mandarina: harmonija.
•Cedra: vir energije.
 
Opozorilo: vsebuje alkohol – ne uporabljajte v bližini odprtega ognja ali drugega vira toplote.
 

Sestavine:

alcohol-aqua/water-parfum/fragrance-lavandula angustifolia (lavander) oil-citrus nobilis (mandarin orange) peel oil-ethylhexyl methoxycinnamate-ethylhexyl salicylate-butyl methoxydibenzoylmethane-benzyl benzoate-benzyl salicylate-linalool-farnesol-limonene-citral-ci 60730/ext.violet 2-ci 42090/blue 1.
 


31,00 €18,60 €Na zalogi
Količina
Le Couvent des Minimes
Kolonjska vodica Eau Sereine, 100ml
Kolekcija Eau Sereine je poklon sestram klarisam iz samostana Minimes, ki so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo. V teh trenutkih so si povrnile energijo, našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. Kolekcija Eau Sereine vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku, o čemer priča tudi gravura na embalaži izdelkov. IZVIRNI RECEPT:•Sivka in bergamotka: sproščanje.•Mandarina: harmonija.•Cedra: vir energije. Opozorilo: vsebuje alkohol – ne uporabljajte v bližini odprtega ognja ali drugega vira toplote.  Sestavine: alcohol-aqua/water-parfum/fragrance-lavandula angustifolia (lavander) oil-citrus nobilis (mandarin orange) peel oil-ethylhexyl methoxycinnamate-ethylhexyl salicylate-butyl methoxydibenzoylmethane-benzyl benzoate-benzyl salicylate-linalool-farnesol-limonene-citral-ci 60730/ext.violet 2-ci 42090/blue 1. 
Kolonjska vodica Eau Sereine, 100ml
18.6
EUR
Na zalogi