Intenzivna 1 minutna gel maska z vitaminom c, 75ml

Ren

Intenzivna 1 minutna gel maska z vitaminom C, 75ml 570807

Intenzivna 1 minutna gel maska z vitaminom C, 75ml - REN FLASH RINSE 1 MINUTE FACIAL 75ML.

Intenzivna nega, ki vašo kožo izboljša, revitalizira in obnovi. Učinkovito oblikovana formula, vsebuje vitamin C, ki se aktivira ob stiku z vodo. Izdelek v trenutku kožo poživi, jo naredi bolj sijočo, mehko, napeto in zglajeno. Hkrati zmanjšuje kožne nepravilnosti, znake utrujenosti, in znake staranja. Koža v trenutku zažari, je zdrava in sijoča.
 
REZULTAT: Koža je v trenutku revitalizirana, prenovljena, sijoča, napeta in bolj mehka. Zmanjšajo se kožne gube, foto staranje in kožne nepravilnosti. Kožo učvrsti, poživi, ter briše znake staranja in utrujenosti. Globina kožnih gub se zmanjša za 15%, sijaj kože se poveča za 24%.
 
TIP KOŽE: Vsi tipi kože.
 
UPORABA: Masko uporabljajte na 3 dni. Po čiščenju, izdelek nanesite na obraz, vrat in dekolte, ter masirajte s krožnimi gibi. Konice prstov zmočite z vodo in ponovno masirajte, da aktivirate delovanje vitamina C. Pustite delovati 1 minuto, nato sperite z vodo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.
 
SESTAVINE:

Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Faex (Yeast) Extract, Copper PCA, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene.
 


39,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Intenzivna 1 minutna gel maska z vitaminom C, 75ml
Intenzivna 1 minutna gel maska z vitaminom C, 75ml - REN FLASH RINSE 1 MINUTE FACIAL 75ML. Intenzivna nega, ki vašo kožo izboljša, revitalizira in obnovi. Učinkovito oblikovana formula, vsebuje vitamin C, ki se aktivira ob stiku z vodo. Izdelek v trenutku kožo poživi, jo naredi bolj sijočo, mehko, napeto in zglajeno. Hkrati zmanjšuje kožne nepravilnosti, znake utrujenosti, in znake staranja. Koža v trenutku zažari, je zdrava in sijoča. REZULTAT: Koža je v trenutku revitalizirana, prenovljena, sijoča, napeta in bolj mehka. Zmanjšajo se kožne gube, foto staranje in kožne nepravilnosti. Kožo učvrsti, poživi, ter briše znake staranja in utrujenosti. Globina kožnih gub se zmanjša za 15%, sijaj kože se poveča za 24%. TIP KOŽE: Vsi tipi kože. UPORABA: Masko uporabljajte na 3 dni. Po čiščenju, izdelek nanesite na obraz, vrat in dekolte, ter masirajte s krožnimi gibi. Konice prstov zmočite z vodo in ponovno masirajte, da aktivirate delovanje vitamina C. Pustite delovati 1 minuto, nato sperite z vodo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih. SESTAVINE: Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Faex (Yeast) Extract, Copper PCA, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene. 
Intenzivna 1 minutna gel maska z vitaminom C, 75ml
39.99
EUR
InStock