Hypoallergenic vosek v stiku za oblikovanje obrvi št.01

Bell

Hypoallergenic vosek v stiku za OBLIKOVANJE OBRVI št.01 915414

Ta kozmetični pripomoček omogoča izredno enostaven in natančen nanos. Po zaslugi uporabnega stika bo idealno oblikoval vaše obrvi, jih okrepil ter poudaril njihovo naravno barvo. Vosek bo oblikoval linijo obrvi in jim podaril bleščeč učinek, obrazu pa bo dal izraznost in naravni videz. Poskrbi za dolgotrajen učinek in je vodoodporen.

Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči, so brez dišav in brez vsebnosti parabenov.

Ne pozabite odstraniti ličil z oči, preden greste spat. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici.

Sestavine:

PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Ozokerite, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Talc, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glyceryl Caprylate, BHT, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).


4,19 €2,93 €Na zalogi
Količina
Bell
Hypoallergenic vosek v stiku za OBLIKOVANJE OBRVI št.01
Ta kozmetični pripomoček omogoča izredno enostaven in natančen nanos. Po zaslugi uporabnega stika bo idealno oblikoval vaše obrvi, jih okrepil ter poudaril njihovo naravno barvo. Vosek bo oblikoval linijo obrvi in jim podaril bleščeč učinek, obrazu pa bo dal izraznost in naravni videz. Poskrbi za dolgotrajen učinek in je vodoodporen. Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči, so brez dišav in brez vsebnosti parabenov. Ne pozabite odstraniti ličil z oči, preden greste spat. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici. Sestavine: PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Ozokerite, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Talc, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Glyceryl Caprylate, BHT, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).
Hypoallergenic vosek v stiku za OBLIKOVANJE OBRVI št.01
2.93
EUR
InStock