Hypoallergenic utrjevalec trepalnic

Bell

Hypoallergenic utrjevalec trepalnic 915412

Vsakodnevna uporaba ličil oslabi trepalnice, zato je njihova nega zelo pomembna. Redna uporaba utrjevalca močno navlaži in izboljša šibke in krhke trepalnice, blažilne lastnosti pantenola pa jih obnovijo in utrdijo. Pripravna oblika krtačke omogoča udoben nanos, lahka formula utrjevalca pa poskrbi, da trepalnice niso otežene.

Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči, so brez dišav in brez vsebnosti parabenov.

Utrjevalec trepalnic naj bo kar stalni spremljevalec v vaši kozmetični torbici, saj le te potrebujejo vsakdanjo nego.

Ne pozabite zvečer odstraniti ličil z oči. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici.

Sestavine:

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol. 


4,89 €Na zalogi
Količina
Bell
Hypoallergenic utrjevalec trepalnic
Vsakodnevna uporaba ličil oslabi trepalnice, zato je njihova nega zelo pomembna. Redna uporaba utrjevalca močno navlaži in izboljša šibke in krhke trepalnice, blažilne lastnosti pantenola pa jih obnovijo in utrdijo. Pripravna oblika krtačke omogoča udoben nanos, lahka formula utrjevalca pa poskrbi, da trepalnice niso otežene. Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči, so brez dišav in brez vsebnosti parabenov. Utrjevalec trepalnic naj bo kar stalni spremljevalec v vaši kozmetični torbici, saj le te potrebujejo vsakdanjo nego. Ne pozabite zvečer odstraniti ličil z oči. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici. Sestavine: Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol. 
Hypoallergenic utrjevalec trepalnic
4.89
EUR
Na zalogi