Hypoallergenic tekoče črtalo za oči št.10

Bell

Hypoallergenic tekoče črtalo za oči št.10 915213

Popolna linija na veki predstavlja popolno naličen obraz, pri HypoAllergenic tekočem črtalu za oči pa za to poskrbi posebna konica, ki omogoča enostaven nanos. Črtalo vsebuje ksantan gumi in naravno glino, ki zagotavljata enoten nanos izdelka ter dolgoobstojen in intenziven odtenek linije. Formula vsebuje polimere, ki poskrbijo za dolgotrajen učinek in preprečujejo, da bi se linija razmazala.

Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči, so brez dišav in brez vsebnosti parabenov.

Pred nanosom črtala priporočamo uporabo Hipoalergenske tekoče ali kremne podlage za senčilo za veke, saj vam bo le ta omogočila še bolj natančen nanos, hkrati pa podaljšala obstojnost črtala.

Ne pozabite zvečer odstraniti ličil z oči. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici.

Sestavine:

Aqua (Water), Sucrose Palmitate, Polyurethane-35, Polybutene, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Sucrose Tristearate, Caprylyl Glycol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Magnesium Aluminum Silicate, Laureth-21, Xanthan Gum, Hexylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dehydroacetate, may contain +/- CI 77266 [nano] (Black 2), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).


4,59 €Na zalogi
Količina
Bell
Hypoallergenic tekoče črtalo za oči št.10
Popolna linija na veki predstavlja popolno naličen obraz, pri HypoAllergenic tekočem črtalu za oči pa za to poskrbi posebna konica, ki omogoča enostaven nanos. Črtalo vsebuje ksantan gumi in naravno glino, ki zagotavljata enoten nanos izdelka ter dolgoobstojen in intenziven odtenek linije. Formula vsebuje polimere, ki poskrbijo za dolgotrajen učinek in preprečujejo, da bi se linija razmazala. Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči, so brez dišav in brez vsebnosti parabenov. Pred nanosom črtala priporočamo uporabo Hipoalergenske tekoče ali kremne podlage za senčilo za veke, saj vam bo le ta omogočila še bolj natančen nanos, hkrati pa podaljšala obstojnost črtala. Ne pozabite zvečer odstraniti ličil z oči. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici. Sestavine: Aqua (Water), Sucrose Palmitate, Polyurethane-35, Polybutene, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Sucrose Tristearate, Caprylyl Glycol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Magnesium Aluminum Silicate, Laureth-21, Xanthan Gum, Hexylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Dehydroacetate, may contain +/- CI 77266 [nano] (Black 2), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).
Hypoallergenic tekoče črtalo za oči št.10
4.59
EUR
Na zalogi