Hypoallergenic korektor v stiku za oči in kožo št.01

Bell

Hypoallergenic korektor v stiku za oči in kožo št.01 915226

Vsebina bisernih pigmentov poživi in navidezno zgladi kožo okrog oči. Temeljito prekrije temne kolobarje pod očmi, zakrije znake utrujenosti in prikrije nepravilnosti. Zaradi vsebnosti čebeljega voska in karnaube vlaži in neguje kožo. Naravno poživi kožo okrog oči in pusti lahek končni učinek.

Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči.

Korektor v stiku za oči in kožo priporočamo tudi za malce starejše uporabnice, saj ima takojšnji antiaging učinek. Korektor prikrije prav vse,kar želimo skriti - nepravilnosti, temne madeže, lise, hkrati pa tudi neguje in vlaži. Po uporabi je koža vidno izenačena. Izdelek, ki ga mora imeti vsaka uporabnica v svoji torbici.

Namig: Ne pozabite odstraniti ličil z oči in obraza, predno greste spat. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici.

Sestavine:

Cyclopentasiloxane, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Trimethylsiloxysilicate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Isotridecyl Isononanoate, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cera Alba (Beeswax), Silica Dimethyl Silylate, Mica, Silica, Glyceryl Caprylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, BHT, may contain +/- CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).


2,94 €2,06 €Na zalogi
Količina
Bell
Hypoallergenic korektor v stiku za oči in kožo št.01
Vsebina bisernih pigmentov poživi in navidezno zgladi kožo okrog oči. Temeljito prekrije temne kolobarje pod očmi, zakrije znake utrujenosti in prikrije nepravilnosti. Zaradi vsebnosti čebeljega voska in karnaube vlaži in neguje kožo. Naravno poživi kožo okrog oči in pusti lahek končni učinek. Izdelki HypoAllergenic za oči so razviti in testirani pod skrbnim nadzorom dermatologov in oftalmologov. Posebej priporočamo uporabo Hypoallergenic izdelkov osebam, ki imajo občutljive oči in za tiste, ki nosijo leče, saj izdelki ne dražijo oči. Korektor v stiku za oči in kožo priporočamo tudi za malce starejše uporabnice, saj ima takojšnji antiaging učinek. Korektor prikrije prav vse,kar želimo skriti - nepravilnosti, temne madeže, lise, hkrati pa tudi neguje in vlaži. Po uporabi je koža vidno izenačena. Izdelek, ki ga mora imeti vsaka uporabnica v svoji torbici. Namig: Ne pozabite odstraniti ličil z oči in obraza, predno greste spat. Za odstranjevanje priporočamo Hipoalergenski dvofazni vodoodporni odstranjevalec ličil ali Hipoalergenski odstranjevalec ličil za oči in usta v gelu. Odstranjevalec v gelu je tudi priročno pakiran v 30g embalaži, zato ga lahko vedno nosite s seboj v torbici. Sestavine: Cyclopentasiloxane, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Trimethylsiloxysilicate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Palmitate, Isotridecyl Isononanoate, Ozokerite, Copernicia Cerifera Cera (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Cera Alba (Beeswax), Silica Dimethyl Silylate, Mica, Silica, Glyceryl Caprylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, BHT, may contain +/- CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).
Hypoallergenic korektor v stiku za oči in kožo št.01
2.06
EUR
InStock