Hyaluron lift vlažilna lifting krema, 50ml

Afrodita

Hyaluron Lift Vlažilna lifting krema, 50ml 851283

Vlažilna lifting krema za normalno do mešano kožo vsebuje inovativno patentirano 100% naravno hialuronsko kislino, ki omogoča intenziven prenos vlage v kožo in njeno razpršitev v globlje plasti ter spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin.
Kadar je koža izsušena (posebej poleti in v zimskem času) kot podlago kremi nanesite Lifting koncentrat in si zagotovite pomlajevanje na povsem naraven način.
 
Učinek delovanja:
 
po nanosu boste občutili žametno mehkobo kože ter se ob redni uporabi veselili doseženih rezultatov: lepo napete in gladke kože ter zmanjšane izraženosti gubic. Za optimalni rezultat kombinirajte s Hyaluron lift lifting koncentratom in Hyaluron ampulami.
 
• za normalno do mešano kožo
• nekomedogeno
• anti-age & anti-wrinkle
• brez parabenov, silikonov, parafina
• dermatološko testirano
Glavne aktivne sestavine:
HYALURON*  (*100% naravna patentirana hialuronska kislina):
• zaradi majhne molekulske mase učinkuje v globljih plasteh kože ter zmanjšuje njene fiziološke motnje: povešene veke, podočnjake, suho, poškodovano kožo brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži,
• nudi odlično zaščito kože pred izgubo vlage, tudi v času izpostavljanja soncu, vetru in stresu,
• pripomore k bolj čvrsti koži po shujševalnih terapijah ter učinkovito deluje proti suhi koži brez tonusa
 
Uporaba:
 
Kremo vsako jutro in večer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo.Za optimalni rezultat kombinirajte s Hyaluron lift vlažilnim koncentratom in ampulami. Za nego normalne - mešane oz. kot podlago suhi koži na predelih obraza, vratu in dekolteja, za nego dehidrirane kože, kože brez tonusa, utrujene, povešene kože z izraženimi gubami (zrele kože). Izdelek kot samostojno 24h nego vsako jutro in večer nanesite na temeljito očiščeno in tonizirano kožo.
 
Nasvet:
 
Vlažilna lifting krema zagotavlja obilje vlage in najbolj prija normalni do mešani koži. Kadar je koža izsušena (posebej poleti in v zimskem času) kot podlago kremi nanesite Lifting koncentrat in si zagotovite pomlajevanje na povsem naraven način. In seveda ne pozabite na čiščenje in toniziranje kože.
 
Sestavine:
 
Aqua,  Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Beta-Glucan, Cetearyl Ethylhexanoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Propylheptyl Caprylate, Simmodsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Rosmarinus Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Panthenol, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, Benzoic Acid, Citric Acid

30,99 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
SVR Clairial krema spf 50+, 50ml 27,07 €
27,07 €
 
SVR Clairial serum, 30ml 27,07 €
27,07 €
 
SVR Clairial cible, 4g 32,35 €
32,35 €
 
SVR Clairial 10 krema, 40ml 42,72 €
42,72 €
 
SVR Clairial cc spf50 beige, 40ml 21,99 €
21,99 €
 
SVR Hydraliane bogata krema, 40ml 12,90 €
12,90 €
 
SVR Sebiaclear hydra krema, 40ml 15,00 €
15,00 €
 
SVR Physiopure tonik, 200ml 12,90 €
12,90 €
 
SVR Sebialclear aktivna krema, 40ml 14,17 €
14,17 €
Afrodita
Hyaluron Lift Vlažilna lifting krema, 50ml
Vlažilna lifting krema za normalno do mešano kožo vsebuje inovativno patentirano 100% naravno hialuronsko kislino, ki omogoča intenziven prenos vlage v kožo in njeno razpršitev v globlje plasti ter spodbuja nastajanje vitalnih celic, ki tvorijo dva najpomembnejša proteina v koži: kolagen in elastin. Kadar je koža izsušena (posebej poleti in v zimskem času) kot podlago kremi nanesite Lifting koncentrat in si zagotovite pomlajevanje na povsem naraven način.   Učinek delovanja:   po nanosu boste občutili žametno mehkobo kože ter se ob redni uporabi veselili doseženih rezultatov: lepo napete in gladke kože ter zmanjšane izraženosti gubic. Za optimalni rezultat kombinirajte s Hyaluron lift lifting koncentratom in Hyaluron ampulami.   • za normalno do mešano kožo• nekomedogeno• anti-age & anti-wrinkle• brez parabenov, silikonov, parafina• dermatološko testirano Glavne aktivne sestavine:HYALURON*  (*100% naravna patentirana hialuronska kislina):• zaradi majhne molekulske mase učinkuje v globljih plasteh kože ter zmanjšuje njene fiziološke motnje: povešene veke, podočnjake, suho, poškodovano kožo brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži,• nudi odlično zaščito kože pred izgubo vlage, tudi v času izpostavljanja soncu, vetru in stresu,• pripomore k bolj čvrsti koži po shujševalnih terapijah ter učinkovito deluje proti suhi koži brez tonusa   Uporaba:   Kremo vsako jutro in večer nanesite na očiščeno in tonizirano kožo.Za optimalni rezultat kombinirajte s Hyaluron lift vlažilnim koncentratom in ampulami. Za nego normalne - mešane oz. kot podlago suhi koži na predelih obraza, vratu in dekolteja, za nego dehidrirane kože, kože brez tonusa, utrujene, povešene kože z izraženimi gubami (zrele kože). Izdelek kot samostojno 24h nego vsako jutro in večer nanesite na temeljito očiščeno in tonizirano kožo.   Nasvet:   Vlažilna lifting krema zagotavlja obilje vlage in najbolj prija normalni do mešani koži. Kadar je koža izsušena (posebej poleti in v zimskem času) kot podlago kremi nanesite Lifting koncentrat in si zagotovite pomlajevanje na povsem naraven način. In seveda ne pozabite na čiščenje in toniziranje kože.   Sestavine:   Aqua,  Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Dicaprylyl Carbonate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Beta-Glucan, Cetearyl Ethylhexanoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Propylheptyl Caprylate, Simmodsia Chinensis Seed Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Rosmarinus Officinalis Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Panthenol, Xanthan Gum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Sulfite, Benzoic Acid, Citric Acid
Hyaluron Lift Vlažilna lifting krema, 50ml
30.99
EUR
Na zalogi