Hranljiva krema za poškodovane nohte nailactan, 15ml

Mavala

Hranljiva krema za poškodovane nohte NAILACTAN, 15ml 1049842

NAILACTAN hranljiva krema za poškodovane nohte, 15ml

Noht je sestavljen iz več plasti stisnjenih skleroproteinskih celic, ki jih vežejo naravna olja in vlaga in ki zagotavljajo prožnost poroženele plasti nohta.

Razumljivo je, da je vidna zunanja plast še posebej občutljiva na vplive iz okolja in se lahko zelo hitro izsuši zaradi pretiranega sončenja, mraza, klora, detergentov itd. in s tem povzroči krhkost nohtov.

NAILACTAN je biološki kompleks osnovnih aminokislin kot so glicin in tirosin, lipidov in vitaminov, ki uravnavajo poroženelost. Deluje proti izsuševanju nohtov, pomaga obnavljati njihovo prožnost in jih s tem krepi. Nohti, ki niso krhki se navadno ne lomijo.

Krema NAILACTAN je bila razvita posebej za suhe, mehke, lomljive in motne nohte.

Navodilo za uporabo:

NAILACTAN kremo nanesite vsak večer med 4-6 tedenskim negovalnim obdobjem na celotno površino nohta in še posebej na njegovo ležišče. Nato jo dobro vtrite pod obnohtno kožico.

Pomembno:

NAILACTAN lahko nanašamo na lakirane nohte, priporočamo pa, da enkrat tedensko pred manikiranjem vtrete nekaj kreme v nelakirane nohte in obnohtno kožico ter pustite delovati preko noči. Pred manikiranjem ne pozabite očistiti nohtov z odstranjevalcem za nohte.

Uporabno: 12 mesecev po odprtju tube

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo

Sestavine:

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Sorbitol, Octyldodecanol, Stearyl Alcohol, Panthenyl Triacetate, Phenoxyethanol, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Protein, Fragrance (Parfum), Ascorbyl Tetraisopalmitate, Chlorphenesin, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Pyridoxine Dipalmitate, Arachidyl Propionate, Retinyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Tocopherol, Sodium Cocoyl Glutamate, Potassium Hydroxide, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ethyl Oleate, Simethicone, Soluble Collagen, Potassium Sorbate, Lactococcus Ferment, Polysorbate 65, Methylcellulose, Trisodium EDTA, Lactic Acid, Glucose, Urea, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene, Citronellol, Geraniol. [F905/8].
 
! Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.
 
 


23,50 €Na zalogi
Količina
Mavala
Hranljiva krema za poškodovane nohte NAILACTAN, 15ml
NAILACTAN hranljiva krema za poškodovane nohte, 15ml Noht je sestavljen iz več plasti stisnjenih skleroproteinskih celic, ki jih vežejo naravna olja in vlaga in ki zagotavljajo prožnost poroženele plasti nohta. Razumljivo je, da je vidna zunanja plast še posebej občutljiva na vplive iz okolja in se lahko zelo hitro izsuši zaradi pretiranega sončenja, mraza, klora, detergentov itd. in s tem povzroči krhkost nohtov. NAILACTAN je biološki kompleks osnovnih aminokislin kot so glicin in tirosin, lipidov in vitaminov, ki uravnavajo poroženelost. Deluje proti izsuševanju nohtov, pomaga obnavljati njihovo prožnost in jih s tem krepi. Nohti, ki niso krhki se navadno ne lomijo. Krema NAILACTAN je bila razvita posebej za suhe, mehke, lomljive in motne nohte. Navodilo za uporabo: NAILACTAN kremo nanesite vsak večer med 4-6 tedenskim negovalnim obdobjem na celotno površino nohta in še posebej na njegovo ležišče. Nato jo dobro vtrite pod obnohtno kožico. Pomembno: NAILACTAN lahko nanašamo na lakirane nohte, priporočamo pa, da enkrat tedensko pred manikiranjem vtrete nekaj kreme v nelakirane nohte in obnohtno kožico ter pustite delovati preko noči. Pred manikiranjem ne pozabite očistiti nohtov z odstranjevalcem za nohte. Uporabno: 12 mesecev po odprtju tube Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo Sestavine: Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Sorbitol, Octyldodecanol, Stearyl Alcohol, Panthenyl Triacetate, Phenoxyethanol, Lecithin, Glycine Soja (Soybean) Protein, Fragrance (Parfum), Ascorbyl Tetraisopalmitate, Chlorphenesin, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Pyridoxine Dipalmitate, Arachidyl Propionate, Retinyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Tocopherol, Sodium Cocoyl Glutamate, Potassium Hydroxide, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ethyl Oleate, Simethicone, Soluble Collagen, Potassium Sorbate, Lactococcus Ferment, Polysorbate 65, Methylcellulose, Trisodium EDTA, Lactic Acid, Glucose, Urea, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene, Citronellol, Geraniol. [F905/8]. ! Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.  
Hranljiva krema za poškodovane nohte NAILACTAN, 15ml
23.5
EUR
InStock