Hranilni šampon z izvlečkom arganovih listov, 150ml

L'Erbolario

Hranilni šampon z izvlečkom arganovih listov, 150ml 853509

Berberke si svoje bogate lase ovijejo v objem arganovega olja in tako ohranjajo lepoto ebenovinastih las, ki so sicer izpostavljeni neprijaznemu puščavskemu podnebju. V tem šamponu je izredno veliko linolne kisline, polifenolov in tokoferolov, arganovo olje pa usklajuje krepilno in obnavljajočo moč tega izdelka. Na laseh deluje nežno, jih nikoli ne obremeni in vnaša mehkobo in vrača sijaj. Šampon s pomočjo pantenola, provitamina B5, znanega zaradi sposobnosti premagovanja kapilarne krhkosti, daje volumen tudi najbolj utrujenim, medlim in izsušenim lasem. Lase ščiti pred izsušitvijo in s pomočjo antioksidativnega izvlečka arganovih listov, varuje celovitost lasišča. Čistočo pa zaupa nežnim učinkovinam (proteinski hidrolizat sladkih mandljev ter pšenične površinsko aktivne aminokisline), ki ovijejo lase v zaščitni film in iz tega hranilnega šampona naredijo idealni izdelek za pogosto ali vsakodnevno umivanje las.
 
Uporaba:
 
Glede na dolžino vaših las, vlijte v dlan enega ali dva lešnika Hranilnega šampona in ga nekaj sekund gnetite pod vodo. Nato ga porazdelite po laseh, najprej na konice, nato pa s peno do najobčutljivejših korenov lasišča. Nežno masirajte in pustite delovati nekaj minut, nato pa dobro splaknite z vodo. Če je potrebno, postopek ponovite. Ob dodatni uporabi L'ERBOLARIO "Olio&Olio" za lase iz linije Argan, se bo povečalo obnovitveno in hranilno delovanje tega šampona, ki bo postal nenadomestljiv zaveznik las, tudi najbolj krhkih, medlih ali razcepljenih.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Argania spinosa Kernel Oil, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Glyceryl Caprate, Sodium Cocoyl Wheat Amino Acids, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Argania spinosa Leaf Extract, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Panthenol, Glycerin, Sodium Chloride, Dicaprylyl Ether, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
 

12,20 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Hranilni šampon z izvlečkom arganovih listov, 150ml
Berberke si svoje bogate lase ovijejo v objem arganovega olja in tako ohranjajo lepoto ebenovinastih las, ki so sicer izpostavljeni neprijaznemu puščavskemu podnebju. V tem šamponu je izredno veliko linolne kisline, polifenolov in tokoferolov, arganovo olje pa usklajuje krepilno in obnavljajočo moč tega izdelka. Na laseh deluje nežno, jih nikoli ne obremeni in vnaša mehkobo in vrača sijaj. Šampon s pomočjo pantenola, provitamina B5, znanega zaradi sposobnosti premagovanja kapilarne krhkosti, daje volumen tudi najbolj utrujenim, medlim in izsušenim lasem. Lase ščiti pred izsušitvijo in s pomočjo antioksidativnega izvlečka arganovih listov, varuje celovitost lasišča. Čistočo pa zaupa nežnim učinkovinam (proteinski hidrolizat sladkih mandljev ter pšenične površinsko aktivne aminokisline), ki ovijejo lase v zaščitni film in iz tega hranilnega šampona naredijo idealni izdelek za pogosto ali vsakodnevno umivanje las.   Uporaba:   Glede na dolžino vaših las, vlijte v dlan enega ali dva lešnika Hranilnega šampona in ga nekaj sekund gnetite pod vodo. Nato ga porazdelite po laseh, najprej na konice, nato pa s peno do najobčutljivejših korenov lasišča. Nežno masirajte in pustite delovati nekaj minut, nato pa dobro splaknite z vodo. Če je potrebno, postopek ponovite. Ob dodatni uporabi L'ERBOLARIO "Olio&Olio" za lase iz linije Argan, se bo povečalo obnovitveno in hranilno delovanje tega šampona, ki bo postal nenadomestljiv zaveznik las, tudi najbolj krhkih, medlih ali razcepljenih.   Sestavine:   Aqua (Water), Argania spinosa Kernel Oil, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Glyceryl Caprate, Sodium Cocoyl Wheat Amino Acids, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Argania spinosa Leaf Extract, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Panthenol, Glycerin, Sodium Chloride, Dicaprylyl Ether, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.    
Hranilni šampon z izvlečkom arganovih listov, 150ml
12.2
EUR
InStock