Hialuron serum, 50ml

Kahne

Hialuron serum, 50ml 721271

Učinki in pomen izdelka:

Izdelek vsebuje inovativne sestavine 21.stoletja, ki so pravo doživetje s takojšnjimi učinki. Genialni naravni proizvod, ki z dodanimi sestavinami prodre v globljo plast, deluje kot hranilo za celice in polnjenje gub. Sestavine potegnejo nadaljnje serume in kreme v kožo, učinkujejo kot nadomestilo za vbrizgavanje injekcij, brez alergij in stranskih učinkov.

Hialuron serum z dodanimi eksopolisaharidi za sintezo lastne hialuronske kisline (v koži povečanje za 66%) in dodatkom glikoproteina, ki ga proizvaja bakterija iz ledenika, deluje proti izsušenosti kože, za regeneracijo in naravno polnjenje gub s hialuronom. Zaščita pred temperaturnimi spremembami.

Ustavimo čas staranja - s hialuronsko kislino, naravno sestavino našega telesa. Izjemno delovanje na zdrav videz kože:

 • za ublažitev podočnjakov, idealna nega okrog oči, proti občutljivi, suhi, luskasti, razdraženi koži od sonca in alergij
 • proti povešenim licam, za privzdignjene veke, nahrani celice, napolni gube od znotraj
 • preventiva mladostni koži proti nastajanju mimičnih gub, uravnava delovanje lojnic in problematične aknaste kože
 • na koži daje prijeten občutek, kot napihnjena blazinica
 • je naravna sestavina naše kože, v praksi testirano, da jo koža dobro prenaša
 • koža ne bo več stresna ali utrujenega videza
 • naravna zaščita celic pred staranjem in sončnimi žarki
 • deluje kot zaščita pred izgubo vlage na soncu in posredno preprečuje nastanek pigmentnih madežev
 • kožne pore se stisnejo, koža se utrdi, manj pordelosti, zaščita pred iritacijami,
 • hitra pomoč po britju za pomirjen in zdrav videz obraza

Uporaba:

Kot podlaga pred nanosom kreme, nanesete na očiščen obraz. Namažete čez trepalnice, po vekah, okrog oči, po obrazu, vratu, dekolteju obvezno dodajte vodo, da je obraz moker, nato še na vlažen obraz nanesete serume proti gubam (Zlati serum, Dotox), ki dokazano zmanjšujejo globino gub (dermatološki testi učinkovitosti). Nego nadaljujemo z drugimi podlagami Kozmetike Kahne, na koncu nanesemo ustrezne kreme.

Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Izdelek vedno uporabimo na začetku nege, ko je koža čista. Nato uporabimo druge podlage in na koncu kremo.

 • Za sintezo lastne hialuronske kisline.
 • Za napredno vlaženje kože.
 • Za naravno polnjenje gub.
 • Zaščitni učinki pred mrazom in vročino.
 • Brez barvil, dišav, parafinov in lanolina.

Sestavine:

Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Phosphate, Saccharide Isomerate, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glyceryl Caprylate, Salicylic Acid, Citric Acid.
 


29,61 €Na zalogi
Količina
Kahne
Hialuron serum, 50ml
Učinki in pomen izdelka: Izdelek vsebuje inovativne sestavine 21.stoletja, ki so pravo doživetje s takojšnjimi učinki. Genialni naravni proizvod, ki z dodanimi sestavinami prodre v globljo plast, deluje kot hranilo za celice in polnjenje gub. Sestavine potegnejo nadaljnje serume in kreme v kožo, učinkujejo kot nadomestilo za vbrizgavanje injekcij, brez alergij in stranskih učinkov. Hialuron serum z dodanimi eksopolisaharidi za sintezo lastne hialuronske kisline (v koži povečanje za 66%) in dodatkom glikoproteina, ki ga proizvaja bakterija iz ledenika, deluje proti izsušenosti kože, za regeneracijo in naravno polnjenje gub s hialuronom. Zaščita pred temperaturnimi spremembami. Ustavimo čas staranja - s hialuronsko kislino, naravno sestavino našega telesa. Izjemno delovanje na zdrav videz kože: za ublažitev podočnjakov, idealna nega okrog oči, proti občutljivi, suhi, luskasti, razdraženi koži od sonca in alergij proti povešenim licam, za privzdignjene veke, nahrani celice, napolni gube od znotraj preventiva mladostni koži proti nastajanju mimičnih gub, uravnava delovanje lojnic in problematične aknaste kože na koži daje prijeten občutek, kot napihnjena blazinica je naravna sestavina naše kože, v praksi testirano, da jo koža dobro prenaša koža ne bo več stresna ali utrujenega videza naravna zaščita celic pred staranjem in sončnimi žarki deluje kot zaščita pred izgubo vlage na soncu in posredno preprečuje nastanek pigmentnih madežev kožne pore se stisnejo, koža se utrdi, manj pordelosti, zaščita pred iritacijami, hitra pomoč po britju za pomirjen in zdrav videz obraza Uporaba: Kot podlaga pred nanosom kreme, nanesete na očiščen obraz. Namažete čez trepalnice, po vekah, okrog oči, po obrazu, vratu, dekolteju obvezno dodajte vodo, da je obraz moker, nato še na vlažen obraz nanesete serume proti gubam (Zlati serum, Dotox), ki dokazano zmanjšujejo globino gub (dermatološki testi učinkovitosti). Nego nadaljujemo z drugimi podlagami Kozmetike Kahne, na koncu nanesemo ustrezne kreme. Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Izdelek vedno uporabimo na začetku nege, ko je koža čista. Nato uporabimo druge podlage in na koncu kremo. Za sintezo lastne hialuronske kisline. Za napredno vlaženje kože. Za naravno polnjenje gub. Zaščitni učinki pred mrazom in vročino. Brez barvil, dišav, parafinov in lanolina. Sestavine: Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Disodium Phosphate, Xanthan Gum, Sodium Phosphate, Saccharide Isomerate, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glyceryl Caprylate, Salicylic Acid, Citric Acid. 
Hialuron serum, 50ml
29.61
EUR
InStock