Hialuron lifting kompleks - obočesni serum, 15ml

Kahne

Hialuron lifting kompleks - obočesni serum, 15ml 373408

Mišice okrog oči uporabljamo zelo pogosto, mimika je izrazita, zato je ta predel tudi zelo izpostavljen gubam. Rešitev predstavlja patentirana formula Argireline, ki z aminokislinami, beljakovinami in peptidi sprosti pogled in zmanjša gube okrog oči.

Visoka koncentracija najkvalitetnejšega hialurona v serumu pospeši naravno globinsko vlaženje kože, spodbuja naravno sintezo kolagena in elastina in zadrži veliko vlage. Hialuron predstavlja naravno polnilo za gube. Ker veže 10.000 krat več vode, kot je njegova lastna teža, poveča volumen, koža se napolni kot spužva, gube se dvignejo.

Skrivnost učinkovitosti izdelka je v visoki kakovosti hialurona nizkomolekularne teže, ki ga boste našli samo v Hialuron lifting kompleks liniji izdelkov Kozmetike Kahne.

Uporaba: 

Pred nanosom izdelka uporabimo podlage, ki se po sestavi ujemajo s kožo in prehajajo globlje v kožo. Nanesemo serum iz linije Hialuron lifting kompleks, vlažimo z mokrimi prsi, uporabimo Kolagenski lifting, nato izvedemo nego Dotox ali nego z Zlatim serumom z Argirelinom. Obočesni serum uporabimo na koncu nege, po tem ko smo že nanesli podlage.

Inovativna obočesna nega za zahtevno kožo z Argirelinom® in hialuronom.
Brez barvil, dišav, parafina, lanolina.

Učinkovine obočesnega seruma delujejo proti podočnjakom, zabuhlosti, dvignejo veke, sproščajo mimiko in pogled, aktivno zmanjšujejo gubice in globlje gube, ki so posledica skrbi.

Sestavine:

Aqua, Propylene Glycol, Decyl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceteareth-12, Panthenol, Polysorbate 20 , Glycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Xanthan Gum, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Elastin, Caprylyl Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Acetyl Hexapeptide-8, Soluble Collagen, Potassium Sorbate.


Opozorila: Samo za zunanjo uporabo, nanašajte samo okrog oči in po vekah in se izogibajte kontakta z očesom. Hranite pri sobni temperaturi.
 


13,89 €Na zalogi
Količina
Kahne
Hialuron lifting kompleks - obočesni serum, 15ml
Mišice okrog oči uporabljamo zelo pogosto, mimika je izrazita, zato je ta predel tudi zelo izpostavljen gubam. Rešitev predstavlja patentirana formula Argireline, ki z aminokislinami, beljakovinami in peptidi sprosti pogled in zmanjša gube okrog oči. Visoka koncentracija najkvalitetnejšega hialurona v serumu pospeši naravno globinsko vlaženje kože, spodbuja naravno sintezo kolagena in elastina in zadrži veliko vlage. Hialuron predstavlja naravno polnilo za gube. Ker veže 10.000 krat več vode, kot je njegova lastna teža, poveča volumen, koža se napolni kot spužva, gube se dvignejo. Skrivnost učinkovitosti izdelka je v visoki kakovosti hialurona nizkomolekularne teže, ki ga boste našli samo v Hialuron lifting kompleks liniji izdelkov Kozmetike Kahne. Uporaba:  Pred nanosom izdelka uporabimo podlage, ki se po sestavi ujemajo s kožo in prehajajo globlje v kožo. Nanesemo serum iz linije Hialuron lifting kompleks, vlažimo z mokrimi prsi, uporabimo Kolagenski lifting, nato izvedemo nego Dotox ali nego z Zlatim serumom z Argirelinom. Obočesni serum uporabimo na koncu nege, po tem ko smo že nanesli podlage. Inovativna obočesna nega za zahtevno kožo z Argirelinom® in hialuronom.Brez barvil, dišav, parafina, lanolina. Učinkovine obočesnega seruma delujejo proti podočnjakom, zabuhlosti, dvignejo veke, sproščajo mimiko in pogled, aktivno zmanjšujejo gubice in globlje gube, ki so posledica skrbi. Sestavine: Aqua, Propylene Glycol, Decyl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceteareth-12, Panthenol, Polysorbate 20 , Glycerin, Phenoxyethanol, Carbomer, Xanthan Gum, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Hydrolyzed Elastin, Caprylyl Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Acetyl Hexapeptide-8, Soluble Collagen, Potassium Sorbate. Opozorila: Samo za zunanjo uporabo, nanašajte samo okrog oči in po vekah in se izogibajte kontakta z očesom. Hranite pri sobni temperaturi. 
Hialuron lifting kompleks - obočesni serum, 15ml
13.89
EUR
InStock