Goji olje za obraz in telo, 90ml

L'Erbolario

Goji olje za obraz in telo, 90ml 979860

Ime »goji« izvira iz približka izgovorjave kitajske besede, ki pomeni jagoda. In prav v teh majhnih ovalnih sadežih se skrivajo številne blagodejne lastnosti, ki smo jih shranili v to v dvojnem smislu posebno olje: kožo na obrazu naredi svilnato, kožo telesa pa prijetno žametno na dotik. Gre za olje z lahko sestavo, ki koži telesa podarja dragoceno nego, do sedaj namenjeno izključno obrazu.
 
Oljnat izvleček tega izdelka je pridobljen z maceracijo goji in maqui jagod v sončničnem olju iz ekološke pridelave. Rezultat je osnova z lahko in satenasto sestavo, ki koži obraza in telesa zagotavlja temeljito vlaženje in ji povrne prožnost. Vitamin E, pridobljen iz sojinih semen, ščiti skladnost celičnih membran in preprečuje staranje kože ter deluje v sinergiji z neumiljivim deležem olivnega olja, ki ji podarja tonus in svežino.
 
Uporaba:
 
Obraz: Nekaj kapljic olja nanesemo na obraz, preden uporabimo običajen negovalni izdelek. Uporabljamo zjutraj in zvečer.
 
Telo: Olje po prhanju ali kopanju z masažo nanesemo na še rahlo vlažno kožo.

Sestavine:

Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Dicaprylyl ether, Coco-Caprylate, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Crambe abyssinica Seed Oil, Caprylyl Caprylate/Caprate, Tridecane, Undecane, Lycium barbarum Fruit Extract, Aristotelia chilensis Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.
 
 


25,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Goji olje za obraz in telo, 90ml
Ime »goji« izvira iz približka izgovorjave kitajske besede, ki pomeni jagoda. In prav v teh majhnih ovalnih sadežih se skrivajo številne blagodejne lastnosti, ki smo jih shranili v to v dvojnem smislu posebno olje: kožo na obrazu naredi svilnato, kožo telesa pa prijetno žametno na dotik. Gre za olje z lahko sestavo, ki koži telesa podarja dragoceno nego, do sedaj namenjeno izključno obrazu. Oljnat izvleček tega izdelka je pridobljen z maceracijo goji in maqui jagod v sončničnem olju iz ekološke pridelave. Rezultat je osnova z lahko in satenasto sestavo, ki koži obraza in telesa zagotavlja temeljito vlaženje in ji povrne prožnost. Vitamin E, pridobljen iz sojinih semen, ščiti skladnost celičnih membran in preprečuje staranje kože ter deluje v sinergiji z neumiljivim deležem olivnega olja, ki ji podarja tonus in svežino. Uporaba: Obraz: Nekaj kapljic olja nanesemo na obraz, preden uporabimo običajen negovalni izdelek. Uporabljamo zjutraj in zvečer. Telo: Olje po prhanju ali kopanju z masažo nanesemo na še rahlo vlažno kožo. Sestavine: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Dicaprylyl ether, Coco-Caprylate, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Crambe abyssinica Seed Oil, Caprylyl Caprylate/Caprate, Tridecane, Undecane, Lycium barbarum Fruit Extract, Aristotelia chilensis Fruit Extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.  
Goji olje za obraz in telo, 90ml
25.9
EUR
Na zalogi