Gel za umivanje rok z oljem sicilijanske limone, 300ml

Ren

Gel za umivanje rok z oljem sicilijanske limone, 300ml 772680

Gel za umivanje rok z oljem sicilijanske limone, 300ml - REN CITRUS LIMONUM HAND WASH 300ML.

Gel za umivanje rok brez sulfatov vsebuje olje sicilijanske limone, ki je znana po svojem protibakterijskem delovanju in osvežujočem vonju.
 
 Nežne čistilne sestavine, ki so pridobljene iz koruze, kokosa in ovsa, spoštujejo kožo in preprečujejo njeno izsuševanje.
 
 TIP KOŽE: za vse tipe kože
 
 UPORABA: kremo nanesite na čisto kožo rok in masirajte dokler se ne vpije v kožo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.
 
 SESTAVINE: Aqua (Water), Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Limonene, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Panthenol, Citral, Ethylhexylglycerin.
 


19,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Gel za umivanje rok z oljem sicilijanske limone, 300ml
Gel za umivanje rok z oljem sicilijanske limone, 300ml - REN CITRUS LIMONUM HAND WASH 300ML. Gel za umivanje rok brez sulfatov vsebuje olje sicilijanske limone, ki je znana po svojem protibakterijskem delovanju in osvežujočem vonju.  Nežne čistilne sestavine, ki so pridobljene iz koruze, kokosa in ovsa, spoštujejo kožo in preprečujejo njeno izsuševanje.  TIP KOŽE: za vse tipe kože  UPORABA: kremo nanesite na čisto kožo rok in masirajte dokler se ne vpije v kožo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.  SESTAVINE: Aqua (Water), Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Limonene, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lactic Acid, Panthenol, Citral, Ethylhexylglycerin. 
Gel za umivanje rok z oljem sicilijanske limone, 300ml
19.99
EUR
InStock