Gel za prhanje eau sereine, 200ml

Le Couvent des Minimes

Gel za prhanje Eau Sereine, 200ml 970720

Kolekcija Eau Sereine je poklon sestram klarisam iz samostana Minimes, ki so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo. V teh trenutkih so si povrnile energijo, našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. Kolekcija Eau Sereine vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku, o čemer priča tudi gravura na embalaži izdelkov.
 
Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja gel za prhanje Eau Sereine.
 
IZVIRNI RECEPT:
•Sivka in bergamotka: sproščanje.
•Mandarina: harmonija.
•Cedra: vir energije.
•Rastlinska čistilna osnova: nežno čiščenje kože.
 
Dermatološko preizkušeno.

Sestavine:

aqua/water-sodium laureth sulfate-cocamidopropyl betaine-glycerin-decyl glucoside-parfum/fragrance-citrus nobilis (mandarin orange) peel oil-lavandula angustifolia (lavender) oil-juniperus virgiana oil-glyceryl oleate-coco-glucoside-hydrogenated palm glycerides citrate-peg-120 methyl glucose dioleate-peg-40 hydrogenated castor oil-levulinic acid-sodium levulinate-sodium benzoate-tocopherol-citral.
 


 
10,90 €6,54 €Na zalogi
Količina
Le Couvent des Minimes
Gel za prhanje Eau Sereine, 200ml
Kolekcija Eau Sereine je poklon sestram klarisam iz samostana Minimes, ki so si vsak dan vzele čas za molitev in meditacijo. V teh trenutkih so si povrnile energijo, našle notranjo moč in dosegle ravnovesje. Kolekcija Eau Sereine vas vabi, da se umirite, sprostite in uživate v sedanjem trenutku, o čemer priča tudi gravura na embalaži izdelkov. Potopite se v pomirjajoče ravnovesje, ki ga ustvarja gel za prhanje Eau Sereine. IZVIRNI RECEPT:•Sivka in bergamotka: sproščanje.•Mandarina: harmonija.•Cedra: vir energije.•Rastlinska čistilna osnova: nežno čiščenje kože. Dermatološko preizkušeno. Sestavine: aqua/water-sodium laureth sulfate-cocamidopropyl betaine-glycerin-decyl glucoside-parfum/fragrance-citrus nobilis (mandarin orange) peel oil-lavandula angustifolia (lavender) oil-juniperus virgiana oil-glyceryl oleate-coco-glucoside-hydrogenated palm glycerides citrate-peg-120 methyl glucose dioleate-peg-40 hydrogenated castor oil-levulinic acid-sodium levulinate-sodium benzoate-tocopherol-citral.  
Gel za prhanje Eau Sereine, 200ml
6.54
EUR
Na zalogi