Gel-serum za takojšnjo učvrstitev, napetost in elastičnost kože za vse tipe kože, 30ml

Ren

Gel-serum za takojšnjo učvrstitev, napetost in elastičnost kože za vse tipe kože, 30ml 678904

Gel-serum za takojšnjo učvrstitev, napetost in elastičnost kože za vse tipe kože, 30ml - REN KEEP YOUNG AND BEAUTIFUL INSTANT FIRMING BEAUTY SHOT 30ML.

Gel-serum s takojšnjim učinkom kožo učvrsti, napne in poveča njeno elastičnost. Koža je v trenutku bolj gladka, napeta in mlajšega videza. Tekoča matrika Hialuronske kisline napolni kožo z vlago in spodbuja sintezo elastina, ki čvrsti in preoblikuje kožo skozi čas.
 
REZULTAT: Koža je drastično bolj napeta, čvrsta in mlajšega videza.
 
BIO IZVLEČKI: Hialuronska kislina 1, Hialuronska kislina 2, Matrika iz morskih alg
 
TIP KOŽE: Vsi tipi kože
 
UPORABA: Nanesite dve ali tri kapljice na očiščeno kožo, nato nadaljujte s kremo za obraz. Ponovno nanesite čez kremo ali ličila po potrebi. Ko nanašate čez ličila, previdno tapkajte, da se gel-serum vpije v kožo. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. Vse sestavine so navedene na embalaži.
 
SESTAVINE:

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Carbomer, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Extract, Citronellol, Geraniol.
 


49,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Gel-serum za takojšnjo učvrstitev, napetost in elastičnost kože za vse tipe kože, 30ml
Gel-serum za takojšnjo učvrstitev, napetost in elastičnost kože za vse tipe kože, 30ml - REN KEEP YOUNG AND BEAUTIFUL INSTANT FIRMING BEAUTY SHOT 30ML. Gel-serum s takojšnjim učinkom kožo učvrsti, napne in poveča njeno elastičnost. Koža je v trenutku bolj gladka, napeta in mlajšega videza. Tekoča matrika Hialuronske kisline napolni kožo z vlago in spodbuja sintezo elastina, ki čvrsti in preoblikuje kožo skozi čas. REZULTAT: Koža je drastično bolj napeta, čvrsta in mlajšega videza. BIO IZVLEČKI: Hialuronska kislina 1, Hialuronska kislina 2, Matrika iz morskih alg TIP KOŽE: Vsi tipi kože UPORABA: Nanesite dve ali tri kapljice na očiščeno kožo, nato nadaljujte s kremo za obraz. Ponovno nanesite čez kremo ali ličila po potrebi. Ko nanašate čez ličila, previdno tapkajte, da se gel-serum vpije v kožo. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. Vse sestavine so navedene na embalaži. SESTAVINE: Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Carbomer, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Rosa Damascena Extract, Citronellol, Geraniol. 
Gel-serum za takojšnjo učvrstitev, napetost in elastičnost kože za vse tipe kože, 30ml
49.99
EUR
InStock