Frescaessenza olje telo, 100ml

L'Erbolario

Frescaessenza olje telo, 100ml 950294

Po vsakodnevnem obredu prhanja ali kopanja vas koža prav prosi, da jo nahranite, navlažite in ji podarite vso potrebno nežnost. In zato je tukaj naše Olje za žametno kožo z lahko sestavo in izjemno bogato s sestavinami rastlinskega izvora.
 
Značilnosti:
 
Olje za žametno kožo je dragoceno zaradi svojega intenzivnega vonja, učinkovitosti in kakovosti številnih vsebovanih sestavin rastlinskega izvora. Naravna olja in oljnati izvlečki listov limete ter listov in vejic limone se namreč v kombinaciji z izvlečkoma macesnovega lubja in skorje mimoze izkažejo kot pravi zaveznik vaše kože, saj jo naredijo prožno, ji podarijo tonus in jo ovijejo v prijeten občutek svežine.
 
Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov, mineralnih olj, derivatov polietilen glikola (PEG), akrilatov in gensko spremenjenih organizmov (GSO).
 
Uporaba:
 
Za učinek zaščite majhno količino izdelka v kožo vtremo pred prhanjem, za temeljito vlaženje pa po prhanju.
 
Neto: 100 ml
 
Varnost:
 
Olje za žametno kožo je izdelano v optimalnih higienskih pogojih.
 
Njegove skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom.
 
Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo.
 
*(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom)
 
*(Nichel, Piombo, Arsenico, Cadmio, Mercurio, Antimonio e Cromo).
 
Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša. Vrednotenje raziskav so opravili na Oddelku za interno medicino in zdravstveno terapijo Univerze v Pavii.

Sestavine:

Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Coco Caprylate, Parfum (Fragrance), Caprylyl Caprylate/Caprate, Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Pistacia vera Seed Oil, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Tridecane, Undecane, Citrus aurantifolia (Lime) Leaf Extract, Citrus limon (Lemon) Flower/Leaf/Stem Extract, Pistacia lentiscus (Mastic) Seed Oil, Mimosa tenuiflora Bark Extract, Larix europaea Wood Extract, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool.
 
 


15,50 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Frescaessenza olje telo, 100ml
Po vsakodnevnem obredu prhanja ali kopanja vas koža prav prosi, da jo nahranite, navlažite in ji podarite vso potrebno nežnost. In zato je tukaj naše Olje za žametno kožo z lahko sestavo in izjemno bogato s sestavinami rastlinskega izvora. Značilnosti: Olje za žametno kožo je dragoceno zaradi svojega intenzivnega vonja, učinkovitosti in kakovosti številnih vsebovanih sestavin rastlinskega izvora. Naravna olja in oljnati izvlečki listov limete ter listov in vejic limone se namreč v kombinaciji z izvlečkoma macesnovega lubja in skorje mimoze izkažejo kot pravi zaveznik vaše kože, saj jo naredijo prožno, ji podarijo tonus in jo ovijejo v prijeten občutek svežine. Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov, mineralnih olj, derivatov polietilen glikola (PEG), akrilatov in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Uporaba: Za učinek zaščite majhno količino izdelka v kožo vtremo pred prhanjem, za temeljito vlaženje pa po prhanju. Neto: 100 ml Varnost: Olje za žametno kožo je izdelano v optimalnih higienskih pogojih. Njegove skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom. Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo. *(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom) *(Nichel, Piombo, Arsenico, Cadmio, Mercurio, Antimonio e Cromo). Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša. Vrednotenje raziskav so opravili na Oddelku za interno medicino in zdravstveno terapijo Univerze v Pavii. Sestavine: Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Dicaprylyl Ether, Coco Caprylate, Parfum (Fragrance), Caprylyl Caprylate/Caprate, Carthamus tinctorius (Safflower) Seed Oil, Pistacia vera Seed Oil, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Tridecane, Undecane, Citrus aurantifolia (Lime) Leaf Extract, Citrus limon (Lemon) Flower/Leaf/Stem Extract, Pistacia lentiscus (Mastic) Seed Oil, Mimosa tenuiflora Bark Extract, Larix europaea Wood Extract, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool.  
Frescaessenza olje telo, 100ml
15.5
EUR
Na zalogi