Fior di salina parfum 50ml

L'Erbolario

Fior di Salina Parfum 50ml 1054647

PARFUM – SOLNI CVET
 
 Vaše telo bo objel edinstveni vonj, ki vas bo spominjal na sprehod po poti obdani z sredozemskim grmičevjem, kjer se skale srečajo z mirno, modro, morsko gladino. Koža, ki jo božajo sončni žarki. Nosnice, ki se napolnejo z lahkim, slanim vetričem in aromami sredozemskega grmičevja... In to je Solni Cvet.
 
 Glavna nota: Bergamotka, limona - “Galbanium”, morski akord
 
 Srčna nota: Vrtnica, jasmin, iris, pačuli, akord soli
 
 Spodnja nota: Beli mošus, smilj
 
 Sestavine:
 
 Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Tocopheryl acetate, Citric acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene.
28,80 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Fior di Salina Parfum 50ml
PARFUM – SOLNI CVET  Vaše telo bo objel edinstveni vonj, ki vas bo spominjal na sprehod po poti obdani z sredozemskim grmičevjem, kjer se skale srečajo z mirno, modro, morsko gladino. Koža, ki jo božajo sončni žarki. Nosnice, ki se napolnejo z lahkim, slanim vetričem in aromami sredozemskega grmičevja... In to je Solni Cvet.  Glavna nota: Bergamotka, limona - “Galbanium”, morski akord  Srčna nota: Vrtnica, jasmin, iris, pačuli, akord soli  Spodnja nota: Beli mošus, smilj  Sestavine:  Alcohol denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Tocopheryl acetate, Citric acid, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene.
Fior di Salina Parfum 50ml
28.8
EUR
InStock