Braun

Epilator Silk-epil 9-961v 795966

Braun Silk-épil 9 SkinSpa je naš najboljši sistem epilacije 5-v-1, pilinga in nege kože, vključno z 12 dodatki. Poleg najboljšega Braunovega wet & dry epilatorja so v kompletu še blazinica za globinsko masažo, ki izboljša tonus kože, dve krtački za piling za nežno in globinsko luščenje odmrlih celic, brivna glava in nastavek za prirezovanje.

Znacilnosti izdelka:

- Wet & dry epilator odstrani več dlačic v eni potezi.*
- Epilacija odstrani 4-krat krajše dlačice kot vosek.
- Blazinica za globinsko masažo pomaga izboljšati videz kože.
- 2 krtački za telo odluščita odmrle celice in pomagata zmanjšati vraščanje dlačic.
- Brivnik za bikini in občutljive dele telesa.

*v primerjavi z drugimi Braunovimi epilatorji.
 
Globinska masaža telesa
Nova Braunova blazinica za globinsko masažo spodbuja krvni pretok za lepši videz kože.
 
Nežni piling telesa
Krtačka za nežni piling je idealna za uporabo na bolj občutljivih delih telesa.
 
Globinski piling telesa
Braunova krtačka za globinski piling 6-krat bolj učinkovito odstrani odmrle celice kot ročni piling in pomaga preprečiti vraščanje dlačic.
 
Britje & prirezovanje
Brivna glava in nastavek za prirezovanje spremenita vaš epilator v električni brivnik.

Wet & Dry
Epilator Braun Silk-épil 9 lahko uporabljate v kadi ali pod prho. Z redno uporabo v vodi postane epilacija praktično neboleča.

Gibljiva glava
Glava epilatorja se za še večje udobje in učinkovitost prilega vsaki liniji tudi na težavnejših delih telesa, npr. pod pazduhami ali na kolenu.

Garancija: 2 leti
 


194,90 €155,92 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
Braun Prirezovalnik precizni PT 5010 20,00 €
20,00 €16,00 €
 
Braun Multigroomer MG 5010 (2v1) 70,00 €
70,00 €56,00 €
 
Braun Epilator Silk-epil 3-3270 69,50 €
69,50 €55,60 €
 
Braun Epilator Silk-epil 1170 37,50 €
37,50 €30,00 €
Braun
Epilator Silk-epil 9-961v
Braun Silk-épil 9 SkinSpa je naš najboljši sistem epilacije 5-v-1, pilinga in nege kože, vključno z 12 dodatki. Poleg najboljšega Braunovega wet & dry epilatorja so v kompletu še blazinica za globinsko masažo, ki izboljša tonus kože, dve krtački za piling za nežno in globinsko luščenje odmrlih celic, brivna glava in nastavek za prirezovanje. Znacilnosti izdelka: - Wet & dry epilator odstrani več dlačic v eni potezi.*- Epilacija odstrani 4-krat krajše dlačice kot vosek.- Blazinica za globinsko masažo pomaga izboljšati videz kože.- 2 krtački za telo odluščita odmrle celice in pomagata zmanjšati vraščanje dlačic.- Brivnik za bikini in občutljive dele telesa. *v primerjavi z drugimi Braunovimi epilatorji. Globinska masaža telesaNova Braunova blazinica za globinsko masažo spodbuja krvni pretok za lepši videz kože. Nežni piling telesaKrtačka za nežni piling je idealna za uporabo na bolj občutljivih delih telesa. Globinski piling telesaBraunova krtačka za globinski piling 6-krat bolj učinkovito odstrani odmrle celice kot ročni piling in pomaga preprečiti vraščanje dlačic. Britje & prirezovanjeBrivna glava in nastavek za prirezovanje spremenita vaš epilator v električni brivnik. Wet & DryEpilator Braun Silk-épil 9 lahko uporabljate v kadi ali pod prho. Z redno uporabo v vodi postane epilacija praktično neboleča. Gibljiva glavaGlava epilatorja se za še večje udobje in učinkovitost prilega vsaki liniji tudi na težavnejših delih telesa, npr. pod pazduhami ali na kolenu. Garancija: 2 leti 
Epilator Silk-epil 9-961v
155.92
EUR
Na zalogi