Edinstven in popoln multiaktivni serum za obraz, 30ml

Ren

Edinstven in popoln multiaktivni serum za obraz, 30ml 850876

Edinstven in popoln multiaktivni serum za obraz, 30ml - REN PERFECT CANVAS 30ml.

Serum je poln bioaktivnih snovi, ne vsebuje silikonov in je idealen za uporabo po nanosu izdelka za vlaženje. Koža je po uporabi gladka, napeta in polna, z mat površino, ki je idealna za ustvarjanje popolnega platna, na katerega nanašamo ličila. Probiotični ekstrakt pospešuje epidermalno rast in prispeva h krepitvi naravne kožne bariere, izvleček agave deluje kot naravno polnilo, A-glukani pripomorejo k ravnotežnosti kožne flore.
 
Za vse tipe kož.
 
Rezultat: Koža je glada in ima mat videz. Ponovno se vzpostavi ravnovesje vlažnosti. Naravna obramba kože je okrepljena, koža je pripravljena za nanos ličil.
 
Uporaba: Po nanosu vlažilnega izdelka nanesemo nekoliko kapljic na prste in nežno masiramo po obrazu, dokler se ne absorbira.
 
SESTAVINE: Aqua (Water), Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Maltose, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Agave Tequilana Leaf Extract, Xanthan Gum, Parfum* (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Chloride, Glucose, Limonene, Linalool
 
* 100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel.
 


59,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Edinstven in popoln multiaktivni serum za obraz, 30ml
Edinstven in popoln multiaktivni serum za obraz, 30ml - REN PERFECT CANVAS 30ml. Serum je poln bioaktivnih snovi, ne vsebuje silikonov in je idealen za uporabo po nanosu izdelka za vlaženje. Koža je po uporabi gladka, napeta in polna, z mat površino, ki je idealna za ustvarjanje popolnega platna, na katerega nanašamo ličila. Probiotični ekstrakt pospešuje epidermalno rast in prispeva h krepitvi naravne kožne bariere, izvleček agave deluje kot naravno polnilo, A-glukani pripomorejo k ravnotežnosti kožne flore. Za vse tipe kož. Rezultat: Koža je glada in ima mat videz. Ponovno se vzpostavi ravnovesje vlažnosti. Naravna obramba kože je okrepljena, koža je pripravljena za nanos ličil. Uporaba: Po nanosu vlažilnega izdelka nanesemo nekoliko kapljic na prste in nežno masiramo po obrazu, dokler se ne absorbira. SESTAVINE: Aqua (Water), Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Maltose, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Agave Tequilana Leaf Extract, Xanthan Gum, Parfum* (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Chloride, Glucose, Limonene, Linalool * 100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel. 
Edinstven in popoln multiaktivni serum za obraz, 30ml
59.99
EUR
InStock