Dvofazni odstranjevalec ličil hialuronska kislina, 125ml

L'Erbolario

Dvofazni odstranjevalec ličil Hialuronska kislina, 125ml 861570

Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil z ustnic in oči je zelo pomembno. Ta dva občutljiva dela obraza zahtevata pri čiščenju poleg nežnosti tudi kozmetično nego, da čim dlje ohranita lepoto in svežino. Rešitev, ki jo ponuja L'Erbolario, je resnično inovativna: to je dvofazni odstranjevalec ličil iz prvovrstnih sestavin, ki so običajno prisotne le v negovalnih izdelkih. Gre za hialuronsko kislino z nizko, srednjo in visoko molekularno maso, ki se v vodni osnovi tega gela aktivira na treh nivojih in ustvarja zaščitni sloj, koži podarja vlago in spodbuja fiziološki proces nastajanja kolagena. Oljni del vsebuje oljčno in hibiskusovo olje, ki hranita in obnavljata loj. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, da premešate oba dela in dobite resnično edinstven izdelek.
 
Uporaba:
 
Potem ko oba dela dobro premešate, tako da pretresete stekleničko, vlijte manjšo količino odstranjevalca na vatno blazinico, ki ste jo pred tem navlažili. Nežno očistite veke in ustnice, po potrebi uporabite novo vatno blazinico, vse dokler niso oči in ustnice popolnoma čiste.

 
Sestavine:
 
Aqua, Carthamus tinctorius Seed Oil, Decyl Cocoate, Crambe abyssinica Seed Oil, Olea europaea Oil Unsaponifiables, Sodium hyaluronate, Hibiscus sabdariffa Seed Oil, Tocopherol, Brassica campestris oleifera Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Rosmarinus officinalis Extract, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium benzoate.

17,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Dvofazni odstranjevalec ličil Hialuronska kislina, 125ml
Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil z ustnic in oči je zelo pomembno. Ta dva občutljiva dela obraza zahtevata pri čiščenju poleg nežnosti tudi kozmetično nego, da čim dlje ohranita lepoto in svežino. Rešitev, ki jo ponuja L'Erbolario, je resnično inovativna: to je dvofazni odstranjevalec ličil iz prvovrstnih sestavin, ki so običajno prisotne le v negovalnih izdelkih. Gre za hialuronsko kislino z nizko, srednjo in visoko molekularno maso, ki se v vodni osnovi tega gela aktivira na treh nivojih in ustvarja zaščitni sloj, koži podarja vlago in spodbuja fiziološki proces nastajanja kolagena. Oljni del vsebuje oljčno in hibiskusovo olje, ki hranita in obnavljata loj. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite, da premešate oba dela in dobite resnično edinstven izdelek.   Uporaba:   Potem ko oba dela dobro premešate, tako da pretresete stekleničko, vlijte manjšo količino odstranjevalca na vatno blazinico, ki ste jo pred tem navlažili. Nežno očistite veke in ustnice, po potrebi uporabite novo vatno blazinico, vse dokler niso oči in ustnice popolnoma čiste.   Sestavine:   Aqua, Carthamus tinctorius Seed Oil, Decyl Cocoate, Crambe abyssinica Seed Oil, Olea europaea Oil Unsaponifiables, Sodium hyaluronate, Hibiscus sabdariffa Seed Oil, Tocopherol, Brassica campestris oleifera Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Rosmarinus officinalis Extract, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium benzoate.
Dvofazni odstranjevalec ličil Hialuronska kislina, 125ml
17.9
EUR
InStock