Dragoceno arganovo olje za telo, 125ml

L'Erbolario

Dragoceno arganovo olje za telo, 125ml 853506

Dragoceno arganovo olje za telo je dišeče olje, obogateno z vitaminom E, ki poveča njegovo izredno moč proti staranju, na najbolj učinkovit način vrača vse arganove magične lastnosti. Arganovo olje, redka in dragocena surovina, ki z vso pravico sodi med elitne kozmetične sestavine, deluje izredno učvrščevalno in tonično. Kožo telesa bogato nahrani in ta po vsakem nanosu pozabi na trmaste pojave suhe, raskave kože. Vnaša nujno potrebno količino aktivnih učinkovin (polifenoli, tokoferoli in maščobne kisline omega-6), ki v kožo vnesejo več sijaja in mehkobe. Zavira razdiralno delovanje prostih radikalov, prvih krivcev za prezgodnje staranje kože in na ta način prepreči izgubo tonusa in neestetsko mlahavost. Krepi in podpira naravno prožnost kože. Predvsem pa je izredno sredstvo za poživitev kože: spodbuja ponovno obujanje vitalnih funkcij celic, kar je glavno bogastvo lepote, harmoničnosti in svežine kože vašega telesa.
 
Uporaba:
 
Zvečer za sproščanje, zjutraj za hranjenje in tonificiranje kože, po vsaki kopeli ali prhanju pa za krepitev kože, z nežnimi gibi vtrite to dragoceno olje.
 
Sestavine:
 
Argania spinosa Oil, Tocopherol, Rosmarinus officinalis Extract, Canola Oil, Profumo/Parfum.

41,60 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Dragoceno arganovo olje za telo, 125ml
Dragoceno arganovo olje za telo je dišeče olje, obogateno z vitaminom E, ki poveča njegovo izredno moč proti staranju, na najbolj učinkovit način vrača vse arganove magične lastnosti. Arganovo olje, redka in dragocena surovina, ki z vso pravico sodi med elitne kozmetične sestavine, deluje izredno učvrščevalno in tonično. Kožo telesa bogato nahrani in ta po vsakem nanosu pozabi na trmaste pojave suhe, raskave kože. Vnaša nujno potrebno količino aktivnih učinkovin (polifenoli, tokoferoli in maščobne kisline omega-6), ki v kožo vnesejo več sijaja in mehkobe. Zavira razdiralno delovanje prostih radikalov, prvih krivcev za prezgodnje staranje kože in na ta način prepreči izgubo tonusa in neestetsko mlahavost. Krepi in podpira naravno prožnost kože. Predvsem pa je izredno sredstvo za poživitev kože: spodbuja ponovno obujanje vitalnih funkcij celic, kar je glavno bogastvo lepote, harmoničnosti in svežine kože vašega telesa.   Uporaba:   Zvečer za sproščanje, zjutraj za hranjenje in tonificiranje kože, po vsaki kopeli ali prhanju pa za krepitev kože, z nežnimi gibi vtrite to dragoceno olje.  Sestavine:   Argania spinosa Oil, Tocopherol, Rosmarinus officinalis Extract, Canola Oil, Profumo/Parfum.
Dragoceno arganovo olje za telo, 125ml
41.6
EUR
InStock