Dotox 50, 50ml

Kahne

Dotox 50, 50ml 224857

Učinki in pomen izdelka:

Patentiran znanstveno podkrepljen DOTOX 50 vsebuje Argireline hexapeptid, hialuronsko kislino, izvlečke morskih alg, aminokisline, beljakovine, peptide, ki so podobni sestavi kože.

Edinstvena formula aktivnega nosilca v obliki liposoma navedene učinkovine penetrirajo do globljih slojev kože, kjer z biokemijskimi znanstveno dokazanimi procesi vrača koži kolagen, elastin, čvrstost in mlajši videz kože. Ob redni uporabi zanesljivo pomlajen videz obraza z manj gubami, manj vidnimi podočnjaki, brez alergij!

Uporaba:

Izdelek je v obliki seruma in se nanaša samo direktno na predele gub na obrazu (po čelu, okrog oči, med obrvmi, okrog ustnic).

Za izdelek Dotox vam svetujemo, da ga ne uporabljate samostojno! Za celovito nego po patentu priporočamo uporabo vseh izdelkov iz kompleta nege Dotox (Dotox 50, po želji tudi Zlati serum z Argirelinom, Stabilni vitamin C, Naravno mazilo iz morskih alg ter kremo).

Patentirano. Preverjeno na dermatološki analizi učinkovitosti in vivo. Analiza učinkovitosti francoskega laboratorija potrjuje in dokazuje da se v starosti od 57 do 64 let globoke gube že po 30 dneh uporabe zmanjšajo za - 23 odstotkov. Pri mlajših kožah pričakujte še več. Pomladite si obraz na naraven način s pomočjo inovativnih sestavin, z aminokislinami, beljakovinami, peptidi, hialuronsko kislino in izvlečki morskih alg.

Brez tveganih posegov, brez alergij. V obliki seruma, ki kožo vlaži. Veselite se izrečenih komplimentov!

Sestavine:

Aqua, Glycerin, Alcohol, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Acetyl Hexapeptide-8.
 


89,69 €Na zalogi
Količina
Kahne
Dotox 50, 50ml
Učinki in pomen izdelka: Patentiran znanstveno podkrepljen DOTOX 50 vsebuje Argireline hexapeptid, hialuronsko kislino, izvlečke morskih alg, aminokisline, beljakovine, peptide, ki so podobni sestavi kože. Edinstvena formula aktivnega nosilca v obliki liposoma navedene učinkovine penetrirajo do globljih slojev kože, kjer z biokemijskimi znanstveno dokazanimi procesi vrača koži kolagen, elastin, čvrstost in mlajši videz kože. Ob redni uporabi zanesljivo pomlajen videz obraza z manj gubami, manj vidnimi podočnjaki, brez alergij! Uporaba: Izdelek je v obliki seruma in se nanaša samo direktno na predele gub na obrazu (po čelu, okrog oči, med obrvmi, okrog ustnic). Za izdelek Dotox vam svetujemo, da ga ne uporabljate samostojno! Za celovito nego po patentu priporočamo uporabo vseh izdelkov iz kompleta nege Dotox (Dotox 50, po želji tudi Zlati serum z Argirelinom, Stabilni vitamin C, Naravno mazilo iz morskih alg ter kremo). Patentirano. Preverjeno na dermatološki analizi učinkovitosti in vivo. Analiza učinkovitosti francoskega laboratorija potrjuje in dokazuje da se v starosti od 57 do 64 let globoke gube že po 30 dneh uporabe zmanjšajo za - 23 odstotkov. Pri mlajših kožah pričakujte še več. Pomladite si obraz na naraven način s pomočjo inovativnih sestavin, z aminokislinami, beljakovinami, peptidi, hialuronsko kislino in izvlečki morskih alg. Brez tveganih posegov, brez alergij. V obliki seruma, ki kožo vlaži. Veselite se izrečenih komplimentov! Sestavine: Aqua, Glycerin, Alcohol, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Acetyl Hexapeptide-8. 
Dotox 50, 50ml
89.69
EUR
InStock