Dišeča vodica z rožmarinom ali vodica madžarske kraljice 200ml

L'Erbolario

Dišeča vodica z rožmarinom ali vodica madžarske kraljice 200ml 517836

Dišeča vodica z rožmarinom ali vodica madžarske kraljice je Rožmarinov tonik za mešano in mastno kožo.
 
 Legenda pripoveduje, da je že sedemdesetletna madžarska kraljica Izabela uporabila destilirano rožmarinovo vodico, katere formulo ji je podaril neki alkimist. Po njeni uporabi se je tako pomladila in polepšala, da jo je zasnubil precej mlajši nadvojvoda Karel Albert iz Litve. Ta vodica še danes ohranja svojo slavo, je pa zelo primerna za mastno in nečisto kožo.
 
 Uporaba:
 
 Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer za nežno in učinkovito odstranjevanje vseh sledov čistilnega mleka, ki še vsebuje precej nečistoče. Dišeča vodica z rožmarinom nežno zapira pore, vlaži kožo obraza in jo ohranja gladko, svežo in čvrsto. Za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine jo lahko tudi razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju.
 
 Sestavine:

 Aqua (Water), Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Water, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Parfum (Fragrance), Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Cocoyl Proline, Sodium PCA, Allantoin, Lysine, Glutamic Acid, Glycine, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
11,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Dišeča vodica z rožmarinom ali vodica madžarske kraljice 200ml
Dišeča vodica z rožmarinom ali vodica madžarske kraljice je Rožmarinov tonik za mešano in mastno kožo.  Legenda pripoveduje, da je že sedemdesetletna madžarska kraljica Izabela uporabila destilirano rožmarinovo vodico, katere formulo ji je podaril neki alkimist. Po njeni uporabi se je tako pomladila in polepšala, da jo je zasnubil precej mlajši nadvojvoda Karel Albert iz Litve. Ta vodica še danes ohranja svojo slavo, je pa zelo primerna za mastno in nečisto kožo.  Uporaba:  Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer za nežno in učinkovito odstranjevanje vseh sledov čistilnega mleka, ki še vsebuje precej nečistoče. Dišeča vodica z rožmarinom nežno zapira pore, vlaži kožo obraza in jo ohranja gladko, svežo in čvrsto. Za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine jo lahko tudi razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju.  Sestavine: Aqua (Water), Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Water, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Parfum (Fragrance), Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Cocoyl Proline, Sodium PCA, Allantoin, Lysine, Glutamic Acid, Glycine, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 
Dišeča vodica z rožmarinom ali vodica madžarske kraljice 200ml
11.9
EUR
InStock