Dišeča vodica z lipovimi cvetovi, 200ml

L'Erbolario

Dišeča vodica z lipovimi cvetovi, 200ml 404747

Dišeča vodica z lipovimi cvetovi je nežni tonik brez alkohola, opravlja pomembno vlažilno in osvežilno nalogo, dragoceno za občutljivo kožo. Če vodico lokalno vtremo za najmanj 10 minut (kosmič vate dobro namočen v Dišečo vodico z lipovimi cvetovi) na zaprte veke, ublaži neestetski videz podočnjakov.
 
Uporaba:
 
Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer po čistilnem mleku. Dišeča vodica z lipovimi cvetovi je posebej priporočljiva za suho, nežno in občutljivo kožo, ker jo vlaži in osvežuje. Lahko jo tudi učinkovito razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine.

Sestavine:

Aqua, Tilia cordata Water, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Lysine, Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Cocoyl Proline, Sodium PCA, Allantoin, Glutamic Acid, Glycine, Profumo/Parfum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
 


11,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Dišeča vodica z lipovimi cvetovi, 200ml
Dišeča vodica z lipovimi cvetovi je nežni tonik brez alkohola, opravlja pomembno vlažilno in osvežilno nalogo, dragoceno za občutljivo kožo. Če vodico lokalno vtremo za najmanj 10 minut (kosmič vate dobro namočen v Dišečo vodico z lipovimi cvetovi) na zaprte veke, ublaži neestetski videz podočnjakov. Uporaba: Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer po čistilnem mleku. Dišeča vodica z lipovimi cvetovi je posebej priporočljiva za suho, nežno in občutljivo kožo, ker jo vlaži in osvežuje. Lahko jo tudi učinkovito razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine. Sestavine: Aqua, Tilia cordata Water, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Lysine, Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Cocoyl Proline, Sodium PCA, Allantoin, Glutamic Acid, Glycine, Profumo/Parfum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.  
Dišeča vodica z lipovimi cvetovi, 200ml
11.9
EUR
InStock