Dišeča vodica s kamilico 200ml

L'Erbolario

Dišeča vodica s kamilico 200ml 517835

Dišeča vodica s kamilico je osvežilni tonik za izredno suho in občutljivo kožo. Ne vsebuje alkohola, prijetno diši in je diskretna, zelo nežno vlaži in osvežuje kožo. Posebno priporočljiva za suho in občutljivo kožo.
 
 Uporaba:
 
 Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer, za nežno in učinkovito odstranjevanje vseh sledov čistilnega mleka, ki še vsebuje precej nečistoče. Dišeča vodica s kamilico poživlja in vlaži kožo obraza. Za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine jo lahko tudi razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju.
 
 Sestavine:
 
 Aqua, Chamomilla recutita Water, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Chamomilla recutita Extract, Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Cocoyl Proline, Sodium PCA, Allantoin, Glutamic Acid, Glycine, Lysine, Profumo/Parfum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
11,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Dišeča vodica s kamilico 200ml
Dišeča vodica s kamilico je osvežilni tonik za izredno suho in občutljivo kožo. Ne vsebuje alkohola, prijetno diši in je diskretna, zelo nežno vlaži in osvežuje kožo. Posebno priporočljiva za suho in občutljivo kožo.  Uporaba:  Redno jo uporabljajte zjutraj in zvečer, za nežno in učinkovito odstranjevanje vseh sledov čistilnega mleka, ki še vsebuje precej nečistoče. Dišeča vodica s kamilico poživlja in vlaži kožo obraza. Za takojšnjo poživitev, ovlažitev in za prijeten občutek svežine jo lahko tudi razpršimo po obrazu, vratu in dekolteju.  Sestavine:  Aqua, Chamomilla recutita Water, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Chamomilla recutita Extract, Glucose, Citric Acid, Coco-Glucoside, Cocoyl Proline, Sodium PCA, Allantoin, Glutamic Acid, Glycine, Lysine, Profumo/Parfum, Sodium Phytate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Dišeča vodica s kamilico 200ml
11.9
EUR
InStock