Dišeča krema za telo ortensia, 200ml

L'Erbolario

Dišeča krema za telo Ortensia, 200ml 889593

Dišeča krema za telo z izvlečkom hortenzije. Koža telesa je po tej dišeči in učinkoviti negi kompaktna in pomlajena. K temu pripomorejo odlične rastlinske surovine, kot so sončnično in riževo olje, olje navadnega rička, ki kožo hranijo in mehčajo, jo obnavljajo in ji podarjajo prožnost. Brez zadržkov se koža prepusti izvlečku korenine hortenzije in frakciji oljčnega olja, ki ne saponificira in preprečuje pojav uvele kože.
Prijetna emulzija, primerna za vse vrste kože. S svojo gosto žametno teksturo kožo telesa hrani in gladi, je prijetna za nanašanje in se hitro vpija. Po nežni masaži je koža bolj prožna in napeta, navdahnjena z očarljivim vonjem hortenzije. Ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, silikonov in etoksiliranih emulgatorjev.
 
Uporaba:
 
Kremo nanašajte s hitrimi in odločnimi gibi, da se hitreje vpije.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Oryza sativa (Rice) Bran Oil, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Glycerin, Diheptyl Succinate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Hydrangea arborescens Root Extract, Camelina sativa Seed Oil, Oryza sativa (Rice) Germ Oil, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydrogenated vegetable Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

24,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Dišeča krema za telo Ortensia, 200ml
Dišeča krema za telo z izvlečkom hortenzije. Koža telesa je po tej dišeči in učinkoviti negi kompaktna in pomlajena. K temu pripomorejo odlične rastlinske surovine, kot so sončnično in riževo olje, olje navadnega rička, ki kožo hranijo in mehčajo, jo obnavljajo in ji podarjajo prožnost. Brez zadržkov se koža prepusti izvlečku korenine hortenzije in frakciji oljčnega olja, ki ne saponificira in preprečuje pojav uvele kože. Prijetna emulzija, primerna za vse vrste kože. S svojo gosto žametno teksturo kožo telesa hrani in gladi, je prijetna za nanašanje in se hitro vpija. Po nežni masaži je koža bolj prožna in napeta, navdahnjena z očarljivim vonjem hortenzije. Ne vsebuje parabenov, mineralnih olj, silikonov in etoksiliranih emulgatorjev.   Uporaba:   Kremo nanašajte s hitrimi in odločnimi gibi, da se hitreje vpije.   Sestavine:   Aqua (Water), Oryza sativa (Rice) Bran Oil, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Glycerin, Diheptyl Succinate, Parfum (Fragrance), Cetearyl Alcohol, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Hydrangea arborescens Root Extract, Camelina sativa Seed Oil, Oryza sativa (Rice) Germ Oil, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Hydrogenated vegetable Oil, Tocopherol, Xanthan Gum, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Dišeča krema za telo Ortensia, 200ml
24.9
EUR
InStock