Deogel z vodno meto in vitaminom e, 50ml

L'Erbolario

Deogel z vodno meto in vitaminom E, 50ml 885761

Dve različni vrsti mete, vodna in poprova, podarjata temu nežnemu gelu vso svojo moč. Skupaj z učinkovitostjo aluminijevih soli, antioksidativnim delovanjem vitamina E ter čistilnim delovanjem rožmarinove vodice, ki obenem tudi zožuje pore, zagotavlja, da bodo vaši dnevi polni svežine, tudi v najbolj dinamičnih obdobjih in v mesecih največje vročine. Seveda popolnoma varno, saj je Deogel neviden, udoben za nanašanje, preprečuje pojav neprijetnih vonjav, vendar ne vpliva na pomembno naravno funkcijo znojenja.
 
Uporaba:
 
Po temeljitem umivanju nanesite majhno količino izdelka na prizadete predele in ga nežno vtrite. Prijeten občutek svežine, ki ga boste občutili že takoj ob nanosu, vas bo spremljal dalj časa, po potrebi pa lahko nanos kadarkoli ponovite, saj je gel popolnoma neškodljiv in na oblačilih ne pušča sledi.

Sestavine:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Aluminum Sesquichlorohydrate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Mentha aquatica Extract, Mentha piperita Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Water, Tocopheryl Acetate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer.
 


14,50 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Deogel z vodno meto in vitaminom E, 50ml
Dve različni vrsti mete, vodna in poprova, podarjata temu nežnemu gelu vso svojo moč. Skupaj z učinkovitostjo aluminijevih soli, antioksidativnim delovanjem vitamina E ter čistilnim delovanjem rožmarinove vodice, ki obenem tudi zožuje pore, zagotavlja, da bodo vaši dnevi polni svežine, tudi v najbolj dinamičnih obdobjih in v mesecih največje vročine. Seveda popolnoma varno, saj je Deogel neviden, udoben za nanašanje, preprečuje pojav neprijetnih vonjav, vendar ne vpliva na pomembno naravno funkcijo znojenja. Uporaba: Po temeljitem umivanju nanesite majhno količino izdelka na prizadete predele in ga nežno vtrite. Prijeten občutek svežine, ki ga boste občutili že takoj ob nanosu, vas bo spremljal dalj časa, po potrebi pa lahko nanos kadarkoli ponovite, saj je gel popolnoma neškodljiv in na oblačilih ne pušča sledi. Sestavine: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Aluminum Sesquichlorohydrate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Mentha aquatica Extract, Mentha piperita Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Water, Tocopheryl Acetate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer. 
Deogel z vodno meto in vitaminom E, 50ml
14.5
EUR
Na zalogi